John Wick-játék a Thomas Was Alone alkotójától

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A Thomas Was Alone alkotója, Mike Bithell bejelentette, hogy játékadaptációt készít a Keanu Reeves nevével fémjelzett John Wick-trilógia alapján. A John Wick Hex egy akció-stratégia lesz.

A John Wick Hex a filmsorozat alkotóival együttműködve készül, így a Volume és a Thomas Was Alone játékokat is fejlesztő Mike Bithell legújabb játéka megőrzi a John Wick-esszenciát, miközben érdekes játékmechanikai elemmel színezi az akciót.

A leírás szerint ugyanis a John Wick Hex olyan lesz, mint egy sakkjátszma, ahol lépésekre előre gondolkodva kell kitalálnunk, hogyan fűzzük össze Wick harci repertoárját. Legyen szó lövésekről, közelharcról, mindent előre meg kell majd terveznünk, a játék ugyanis egy félig-meddig körökre osztott stratégiát ígér, csonttörő akcióval kiegészítve.

A végeredmény így olyan, mintha az XCOM találkozott volna a Killer7-tel. A játékban biztosan feltűnik majd Ian McShane és Lance Reddick, arról viszont nincs információnk, hogy Keanu Reeves is tiszteletét teszi-e benne. Megjelenési dátumunk sincs, a platformlista kapcsán pedig annyi ismert, hogy PC-re és Macre biztosan jön a játék, méghozzá Epic Games Store-exkluzívként. Emellett "konzolos verzió" is várható, de itt nem bocsátkozott részletekbe a készítő.

6.
6.
TheFlаsh
Már megint egy indie moslék. Az életunt apukáknak tökéletes. :D
5.
5.
FrankBlack
#4: XD Nekem csak egy agyonmásolt VHS-en volt meg, német szinkronnal, amit a zsibin vettem :D

Már nagyon régóta nem warezolok, minden warez verziós játékot rég kitöröltem, és azóta is várom, hogy pl. a Stranglehold-ot rendesen újra be tudjam szerezni. De ilyen pl. a Scarface, és a Test Drive Unlimited első része is. Nagy kár, hogy ezekhez nem tudok rendesen hozzájutni.
4.
4.
crytek
#3: Kik gyalàzzàk had zuzzam le őket :)

Anno warez végigvitel után szaladtam a boltba és megvettem a dobozos magyar hangalámondásos szinkronos verziót.
Minden régi szart előszednek és újra felteszik gogra steamre. Ezzel is kezdhetne valaki valami igazán.
3.
3.
FrankBlack
#2: +1 Pont erre gondoltam én is. Bár azt nem hittem volna, hogy van még olyan, aki emlékszik rá, és főleg, hogy nem csak azért hozza szóba, hogy gyalázza, és köpködje. Imádtam azt a játékot. Itt egy kis saját gameplay mix belőle:

https://www.youtube.com/watch?v=-cLKhe8-dss
2.
2.
crytek
Jó szar. Egy Stranglehold szerű játékmenettel még ütne is..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...