Goat of Duty - pont az, aminek hangzik

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 9.
  • Bejelentés
Link másolása
Az olasz 34BigThings csapata ezúttal egy hamisítatlan multis FPS-sel rukkolt elő, melynek főszereplői kecskék. A derék patás jószágok változatos fegyverekkel esnek egymásnak.

A Goat of Duty nem árul zsákbamacskát, pontosabban zsákbakecskét. Egy gyors iramú multiplayer lövöldéről van szó, amelyben emberek helyett a derék patás jószágokat irányítjuk - hatukon egy rakétavetővel. 

Persze nem ez lesz az egyetlen fegyvered, lángoló fűrészt, pörgős aknákat is bevethetünk az ellenfél megöléséhez. Egyszerű a képlet, ugye? Nincs semmi felesleges sallang karakterosztályokkal, kombinálható képességekkel vagy csapatjátékkal. Adott egy aréna, egy rakás fegyver és még több humor. 

Ha szeretnél bejutni a Goat of Duty zárt bétatesztjére, amely május 9-13. között tart, ezen a linken leadhatod az igényedet. 

Megjelenés a Steamen valamikor idén. 

4.
4.
fojesz
#3: Nem, itt mi tévesztettünk. Javítva.
3.
3.
kryszisz
Én úgy tudtam, hogy a Goat Simulatort a Coffee Stain csinálta, vagy idő közben át lettek nevezve? A játék funnak tűnik, én máig az arena shootereket kedvelem leginkább ha multiról van szó, gondolom ez is az lesz:)
2.
2.
Back2U
1.
1.
PS4jacksony
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...