Kína hazafias verzióra cserélte a PUBG Mobile-t

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Miután a Tencent több mint egy évig várta a kínai döntéshozók jóváhagyását a PUBG Mobile bevételszerzési lehetőségeire, inkább egy hazafias verzióval rukkolt elő a kommunista országban.

Már egy éve parkolópályán hevert a PUBG Mobile Kínában, a Tencent egyelőre csak egy tesztverziót tett elérhetővé, és hiába várta, hogy a végleges verzióra rábólintson a kormány, ez nem nagyon akart megtörténni. 

A megavállalat inkább lépett, és jelentősen átalakította battle royale-címet - olyannyira, hogy az új címet is kapott. A Game for Peace lényegében egy hazafiasabb változat, "tiszteleg az ország légterét őrző harcosok előtt", és terrorizmus elleni témákkal foglalkozik. 

A helyi felhasználók szerint a játék számos ponton megegyezik a PUBG Mobile-lal, igaz, vér és gore nincs benne. Halál esetén a karakterek rövid időre térdre rogynak, majd visszajönnek, és elbúcsúznak katonához méltóan. 

A hírek szerint automatikusan frissül a PUBG Mobile a Game for Peace-re, még az elért eredmények is átkerülnek. Öröm az ürömben, hogy a PC-s PUBG továbbra is elérhető Kínában a Steamen. 

4.
4.
SLi
Nagyon helyes döntés, Xi elnök úr kérjük indítsa a rakétákat !!
2.
2.
mestermagyar
A béke minisztériuma megadja a terjesztési engedélyt. A játék mentes minden rosszgondolattól és alkalmazza az újbeszéd nyelvi fordulatait.
1.
1.
Back2U
Vajon amcsi katonákat kell benne ölni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...