Nagyok az elvárások a Fallen Orderrel szemben

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 9.
  • Biznisz
Link másolása
Az EA fejesei 6-8 milliós eladást várnak a Respawn Entertainment által fejlesztett Jedi: Fallen Ordertől, ami egy single player játéktól meglehetősen erős teljesítménynek számít.

Az EA pénzügyi igazgatója, Blake Jorgensen mesélt a kiadó idén megjelenő játékaival szemben támasztott elvárásokról, melyek igazán érdekes és forgalmas évet vázolnak fel a számunkra. Első körben október és december közé várható egy még cím nélküli Need for Speed-játék a Ghost Games fejlesztésében, mellyel az előzetes tervek szerint 4 milliós értékesítést céloz meg a kiadó.

Ezt követi az egyelőre még szintén cím nélküli vadonatúj Plant vs. Zombies (talán a Garden Warfare 3?), melynek a célkitűzésében 2 millió eladott példányt olvashatunk. Az imént említett játékok mindegyike Xbox One-on, PC-n és PlayStation 4-en is elérhető lesz majd a tervek szerint. Az évet az Apex Legends és a Titanfall-franchise fejlesztőinek teljesen új Star Wars-játéka fogja zárni, a Jedi: Fallen Ordertől 6-8 milliós eladást várnak.

A Jedi: Fallen Order kapcsán egyébként már egészen sok információ napvilágot látott; már tudni lehet, hogy nem lesz benne mikrotranzakció, sem pedig lopakodás, a legutóbb történeti trailer mellé pedig jövő hónapban még egy gameplay videót is kapni fogunk. A játék megjelenésére november 15-én számíthatunk PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

8.
8.
Fisher007
Ez most komoly cikk volt? Ez rohadtul gáz szám és pont az ellenkezője igaz, NAGYON keveset vár a dologtól az EA. Csak a viszony kedvéért az Uncharted 4-ből 9 millió fogyott fél év alatt, a God of War-ból pedig 5 millió egy hónap alatt. Egy darab platformon, tengernyi filmre (és játékra) kiéhezett Star Wars fan nélkül.
7.
7.
#5: Két év alatt simán összejöhet az a 8 milla. A rajongók meg szerintem már pont hogy nem vesznek meg semmit, vagyis nagyon jól megnézik, hogy mire fizetnek. Az EA eljátszotta már az utóbbi időben a SW játék- de jó lesz kártyáit egy párszor és az óta sem került elő egy fél értelmesnek, vagy akár játéknak mondható SW program sem.
5.
5.
ollie92
#3: Úgy értem, hogy mivel nincs elég SW játék, a rajongók bármit szívesen látnak. Igen, idaig számomra is várós. Simán hozni fogja a 8 milliót is.
4.
4.
Back2U
Én nagyon várom a gameplay trailert.
3.
3.
Gykrizsi
#1: Miért kell mindent leírni előre? A videó alapján tök király eddig. Én nagyon várom.
2.
2.
Mondi21
1.
1.
ollie92
Mivel csak a retardált EA-né vannakl a jogok és mivel olyan ostobák, hogy ezt nem használják ki egy simán kozepes játékért is futnak majd az SW fanok. 8 milla simán meglehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...