Ingyen DLC-vel futott be a PC-s Yakuza Kiwami 2

Végre megérkezett a Steamre a Yakuza Kiwami 2! Minden olyan érdeklődő, aki nem halogatja május 16-nál tovább a játék beszerzését, a vásárlás mellé ingyen megkapja a rengeteg extrával telepakolt Clan Creator Bundle DLC-t is.

Kommentek

#2
#1: Köszönjük. És ennek mi köze a cikkhez?
#1
Tegnap megjelent Atlantis címmel egy DLC a 2006-os Titan Quest-hez, ami még a Diablo 2 ellenfele volt akkoriban. Akinek az alapjáték ott volt steamen, ingyen kapta rá a felújított kiadást is Annyversary Edition alcímmel 2016-ban. Ez tartalmazta a korabeli Immortal Throne kiegészítőt is, ezzel már 40-60 órásra hízlalva a single-ben és coop-ban is játszható ARPG-t.

Az felújított kiadás jelenleg 3.99€ Steam-en (csak szóltam), az új DLC pedig 13.49 Euró kicsengetése után landolhat mellé. A címből sejthető módon Atlantisz lesz az utunk célja a single-ben és akár 6 személyes coop-ban is végigjátszható kaland során. Minden mastery ág kap egy pár új képességet, valamint egy endless mód is bekerült zúzni vágyóknak random elemekkel fűszerezve. Kényelmesebb tárhely rendszert és rég várt perkeket újabb grafikai tuning mellett kapunk a csomagban.

Természetesen a grafikai és egyéb tuningok visszafelé is érintik az alapjátékot, viszont innentől DirectX 11 kell neki minimum. Jelenleg, ahogy az alapjáték is, az Atlantis is nagyon pozitív értékelésen áll Steam-en.