2020-ban érkezik a Predator: Hunting Grounds

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A tegnapi State of Playben több izgalmas alkotásról is lerántották a leplet, így többek között kiderült, hogy a Sony Interactive Entertainment és a 20th Century Fox összefogásának köszönhetően egy új Predator-játék is vár ránk.

Az 1987-es legendás film világába elkalauzoló Predator: Hunting Grounds egy aszimmetrikus felállású multiplayer játék lesz, melyben kooperatív és kompetitív kihívások egyaránt várnak majd a játékosokra. A játék fejlesztéséért az IllFonic stúdió a felelős, akiknek korábbról olyan alkotásokat köszönhetünk, mint a Dead Alliance, vagy a műfaját tekintve több hasonlóságot is mutató Friday the 13th: The Game.

A játékról Charles Brungardt, az IllFonic fejese több érdekes infót is megosztott. Ezek szerint néhány játékos egy bevetési csoport tagjaként hatalmas tűzerővel és speciális felszerelésekkel próbál majd a szintén játékos által vezérelt Predatorra vadászni, akit nem csak likvidálni, de egyáltalán megtalálni is komoly kihívás lesz.

A tegnap műsorban a bejelentés mellé egy trailert is kaptunk, melyen ugyan játékmeneti felvételek nem szerepelnek, de annyi már kiderült, hogy a négy katona számára nem lesz egyszerű túlélni az összecsapást a legendás álcázási képességekkel rendelkező Predatorral.

A Predator: Hunting Grounds a jelenlegi tervek szerint 2020-ban lesz elérhető PlayStation 4-en.

11.
11.
Raam989
#10: Van single játéka, Crysisnsk hivjak... :D
7.
7.
ollie92
Crysis 3-ban volt hasonló asszimetrikus mód. Ha jól tudom Hunter volt a neve. Na az kúrva jó volt !
5.
5.
JohnSpartan
Csak a pesszimista hozzászólások... szééép...

Mivel az AVP óta nem jött semmilyen Predis játék sajnos, így akár milyen is lesz nagyon várós számomra.

Csak Shane Black ne kerüljön a közelébe! :)
3.
3.
crytek
Pedig ebből de jó single lehetne, de kár :(
2.
2.
Hunszi
Kíváncsi vagyok mit hoz ki a Sony ebből. Pár éve a nagyon hasonló elven mozgó Evolve csúnyán elbukott.
1.
1.
FlexSteel
Amikor ott tartottam a szövegben, hogy "aszimmetrikus multiplayer" nagyon megdobbant a szívem. Részemről jöhet minden mennyiségben, mert nagyon szeretem a műfajt. Pláne Predator témában. Aztán jött a feketeleves.... IllFonic........
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...