Újra akcióban a Final Fantasy VII Remake

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 10.
  • Videó
Link másolása
A franchise egyik legnépszerűbb része végre modern köntösben lesz elérhető a játékosok számára. A tegnapi State of Play során egy vadonatúj teaser is érkezett a játékhoz, amely alapján jókora grafikai fejlődésre számíthatunk.

A Square Enix által fejlesztett alkotás legújabb előzetesében végre teljes pompájában láthatjuk Cloud, Aerith és Barret karaktereit átvezető videókban és akció közben egyaránt. A teaser sajnos meglehetősen rövid lett, alig több mint 60 másodperc, de a fejlesztők ígérete szerint júniusban (talán a Square E3-as konferenciáján) további információkra számíthatunk.

A Final Fantasy VII Remake egyébként még a Sony 2015-ös E3-konferenciáján bukkant fel először, ami után lecserélték a játék fejlesztőit, és azóta meglehetősen ritkán lehetett róla hallani. A játék rendezője, Tetsuya Nomura szerint túlságosan hamar leplezték le a projektet, viszont az új teaser után kétség sem fér hozzá, hogy mostanra már jó kezekben van az alkotás.


A Final Fantasy VII Remake megjelenési dátuma sajnos még mindig ismeretlen. Amennyiben úgy éreznéd, hogy a játék előzetesét kizárólag az eredeti nyelven tudod élvezni, akkor az alábbi linkre célszerű ellátogatnod a japán teaserért, a videó bemutatását is tartalmazó State of Play-közvetítést pedig itt találhatod.

12.
12.
carbon based
#7: olyan lesz, mint a XIII, ezt kihangsúlyozták már az első bemutatónál anno. előröl kezdik az egészet, karakterek,stb. (ez látszik is, kva jól néz ki), 3 részletben jön az eredeti sztori
1.
1.
Banderas
Mind1 mennyit kel meg várni. Instant buy :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...