MediEvil - közeledik Sir Daniel visszatérése

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Az 1998-ban útjára indított MediEvil teljesen megújult külsőt kap a felújított verziójában, melyhez a tegnapi State of Play során nem csak egy új trailert, hanem még a pontos megjelenési dátumot is megkaptuk.

A közel 21 éve PlayStation 1-en megkezdett kalandok teljesen megújult formában térnek vissza PlayStation 4-en. Az új trailer alapján ráadásul a fejlesztők nem álltak le a játék grafikai felturbózása után, hanem még az átvezető videókat is alaposan feltupírozták, szóval minden téren egy, a mai kor igényeihez igazított alkotást fogunk kapni.

Az egyszerűen csak MediEvil néven érkező MediEvil-remake október 25-től lesz elérhető PlayStation 4-en. Aki pedig vacillálna a játék beszerzésén, annak jó hír, hogy a készítők ígérete szerint a nyár során még rengeteg gameplay felvétel fog érkezni az alkotásról. A MediEvil vadonatúj trailerét egyébként a tegnapi State of Play során mutatták be, melyet az alábbi linken nézhettek vissza teljes egészében.

4.
4.
carbon based
lexarom, hogy reakármi, gyerekkorom megakedvence( ok., az egyik) megvan emun is... úristen lefosom a falat :D
2.
2.
Dízel
Nagyon bírom ezt a stílust, ezt a zenei aláfestést. Nagyon jó game volt, hatalmas atmoszférával.
1.
1.
Az egyik első játékom a PSX-hez ez volt, én szerettem. Kár, hogy nem tudnak újat kitalálni, mindig csak a 20 éves cuccot újra eladni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...