AWAY: The Survival Series - ezt éld túl!

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A mai rohanó világban nyilván kevesen gondolnak bele, hogy milyen nehéz lehet az élete egy törpe erszényesmókusnak. Nos, ez hamarosan megváltozik! Jön a természetfilmek és a túlélőjátékok stílusát ötvöző AWAY: The Survival Series.

A tegnapi State of Play során a mainstream játékok mellett néhány különlegesebb alkotás is bemutatkozott, így például az AWAY: The Survival Series is. A játékban egy vitorlázó repülésre tökéletesen alkalmas erszényesmókust fogunk irányítani, akivel átélhetjük, hogy milyen érzés egyszerre űzött vadként és vadászként élni, kiszolgáltatva a természet könyörtelen szeszélyeinek.

A játékban ugyanis egy roppant mód sokszínű élővilággal találkozhatunk majd, lesznek apróbb élőlények a tápláléklánc alsóbb szegmenseiből, melyekre élelemként vadászhatunk, viszont akadnak majd jókora ragadozók is, akikkel jobb lesz kerülni az összetűzést. Ha pedig ez még nem lenne elég kihívás, akkor néha a természet is megajándékoz bennünket egy-egy viharral, vagy lángoló tornádóval.

A trailerben egyébként érdemes még odafigyelni a játék zenéjére is, ugyanis ezért nem más a felelős, mint az a Mike Zarnick, akinek szerzeményeit rengeteg játék mellett a Planet Earth II című dokumentumfilm-sorozatban is hallhatjuk Hans Zimmer mellett.

Az AWAY: The Survival Series megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, az azonban már biztos, hogy PC mellett PlayStation 4-en is elérhető lesz.

8.
8.
Extol
Sok állatos túlélőjáték látott már napvilágot, de azok kivitelezése miatt ráment a játékélmény. Ha nincs sztori, akkor minden másnak 100%-osnak kell lennie. 1-2 személyes Unity-re fejlesztő emberke nem képes valódi élményt nyújtó programot összedobni ebben a témakörben.
7.
7.
Cooper911
0:56 Rába..ott mint mókus az erdőtűzre :D
6.
6.
hege
#5: A számból vetted ki a szót. Ha a megjelenésig tupíroznak a gtafikán mindenképpen adok neki egy esélyt.
5.
5.
Yanez
Az egyetlen game ami most tetszett a SoP felhozatalából.
4.
4.
KopyAti
Ez jó lesz! Remélem. Jól fest már most is.
2.
2.
crytek
Na ez érdekel, majd ps5re egyszer beszerezzük
1.
1.
Hunszi
Ha létezik fura játék, ez az :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...