Megérkezett a God of War-dokumentumfilm

Egy évvel a premier után is komoly hullámokat kelt Kratos visszatérése, az alaposan újragondolt God of War. A Raising Kratos dokumentumfilm a fejlesztés rögös útjának állít mementót.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
#5: Azért annyira nagy eresztés nem volt.A szörnyek nem voltak túl változatosak benne,a harcrendszer szerintem szarabb,mint az előzőekben volt,a kamerakezelése pedig rém lassú és idegesítő.A sztori volt az egyetlen,amiben ez a játék kiemelkedett,az összes többi aspektusa szerintem középszerű.
Nálam 3 hétig volt kölcsönben,de abból majdnem 1 hetet porosodva töltött.
#12
#11: Szerintem ez a rész egy felvezetés volt egy nagyobb volumenű epizódhoz. A végén láthattuk, hogy az álomban is ki szerepelt.
#10
"3.1 millió eladott példány az első 3 napban és 3 hónap alatt a PS mindenkori legyorsabban fogyó játéka lett"

Ez az egy sor kb. tökéletesen összefoglalja mekkora siker is valójában ez a játék. Mivel az alapok már készek szerintem a történet folytatása a PS5 nyitócíme lesz, szóval 2 év múlva lehet megint kaszabolni :D
#8
#6: Ez egy igazi "Nevers vágás" volt.
#7
Azért milyen durva, hogy a 2016os E3on csak annyi volt kész a játékból, amit mutattak. 4 év pedig lényegében az ötleteléssel, felkészüléssel és a motion captureval ment el.
#5
#3: Nyílván nem játszottál vele, mert akkor tudnád, hogy annyira goty, hogy még jövőre is is goty lesz!!
Nem kéne itt gyűlölködni! A days gone meg tökjó, oké? Nem kell lenézni!
#2
#1: Mindjárt én is elsírom magam...
#1
Ez egy nagyon jó kis dokufilm, amolyan marking of szerűség, tele érzelemmel, már majdnem én is könyeztem a végén. :D
Durva látni, hogy milyenek voltak a készítők mikor elkezdték, és milyenek lettek mikor elkészült. Barlog gyermeke közben felcseperedett, a készítők is öregedtek, bár a szeretetük a projekt iránt szemmel láthatóan nem csökkent az idő múlásával, sőt. Nekünk ez egy x órás szórakozás, nekik az életük egy szelete, és ezt nagyon jól kiemeli ez a film. Azt hiszem ezután mégjobban tisztelem a játékfejlesztést és a mögötte lévő alkotói folyamatott.