Kiegészítőt kap a Warhammer 40.000: Inquisitor

A Neocore Games tájékoztatása szerint önállóan is futtatható kiegészítőt kap a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr. A Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy május végén jelenik meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#13
#12: De nem készült el soha így csak találgatni lehet.
Amúgy meg kivizsgalni az ügyet viszik el. Nem konkrét eretnekség a vád, de az inkvizíció szeret alapos lenni.
#12
#11: Folytatásban Deathwatch szakaszba "száműzték" volna büntetésként. Akik ide kerülnek azok különböző bevetésekre vezénylik. Erről szólt volna a 2.resz.
A 3. meg gondolom akkor az ,hogy innen kikerül.

Már rég jatszottam vele,de nekem iugy remlik mondtak miért viszik el, mit "követett" el Titus. Szoval nem besorozzák, hanem megbüntetik.
#11
#10: Én lezártam annyiban hogy Titust besorozza az invizíció a végén a warp ellenállása miatt. Ritka, de nem példa nélküli eset hogy Astartesböl inkvizítor lesz.
#10
#6: Youtuben a Hammertime rengeteg elbeszélés van. Hosszu kutyasetakra mindig bekeszitek párat. A-C-ig mindent elmondanak mi hogy kezdődött,stb,stb

Játékból nálam a Space Marine az alap. Sztori egyszerű amilyennek lennie kell, a játék dettó. De HIBÁTLAN.
Sztori,multi, horda mód mind bejött. Csak a jogok már ki tudja kinél vannak. Fokytatasokra esely sincs. Pedig a 2.resz igeretesnek hangzott.
#9
#7: Mentve. Rálesek majd, thx.
#8
#5: Mert alapvetően fenntartásokkal kezelem a Diablos műfajt kicsit, demo nincs, a tesztek vegyes képet festettek. De láttam hogy már 6k körül meg lehet venni PS4re.
#7
#6: Ajánlom ha érdekel a téma az Arch Warhammer YouTube csatornát. Bevezető lore videók is vannak és nagyon jól mesél.
#6
#4: Én a Space Marinessel kezdtem a belépőm, addig csak borítóról ismertem a Warhammert (ezért is lepődtem meg, hogy a sima és a 40k között milyen különbségek vannak. És bár a Fantasy nem igazán az én világom, a sci-fi nagyon is így felkeltette az érdeklődésem.
Szóval, most Space Marines és Dawn of War első része van végigjátszás alatt, kisebb nagyobb megszakításokkal de mindkettő nagyon bejön. Az Inquisitor is tetszett csak több időt kellene majd rá szakítani amiből nem igazán van.
És itt nem csak a játékról van szó. Kerestem volna valami könnyedebb témájú olvasmányt amiből kicsit felzárkózhat az ember, de nem igazán találkoztam vele így meg bár az újdonság hatása nagyot üt, rengeteg minden van amit meg kell ismerni.
#5
#4: Hogyhogy kimaradt eddig? Eszmeletlen nagy jatek, foleg hogy magyar nyelvu is, marmint a szovegek, sok pluszt hozzaad az univerzumhoz annak aki olvasni is szokott hazai kiadasu regenyeket, vagy akar a klasszikus Ian Watson muveket. En mai napig rendszeresen jatszom, jo jatek lett.
#4
#3: Köszi, próbát ezután mindenképp megér. Mivel én nyakig benne vagyok kissé talán egészségtelen szinten is a 40k loreban biztos élvezni fogom.
#2
#1: Psc oldalon a fórumban vannak vélemények róla.
#1
Játszott vele valaki? Érdekelne de zsákbamacskának kockázatos.
Mondjuk Tech-Adept kaszt már maga vonzó most és a piszkos eldarok írtása is jól hangzik.