Rage 2 - ezt kapjuk a megjelenés után

Még boltokba sem került az Avalanche Studios és az id Software szerelemgyereke, de már tudjuk, hogy milyen DLC-ket kapunk a premier után. Még ebben a hónapban új kihívások, fegyverskinek és eventek ütik a markunkat.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
USgamer – 8/10
Gamespot – 6/10
IGN – 8/10
Game Informer – 7/10
GamesRadar+ – 6/10
Shacknews – 5/10
Destructoid – 8/10
PCGamesN – 7/10
Attack of the Fanboy – 7/10
Hobby Consolas – 7,7/10
The Games Machine – 8/10
Jeuxvideo – 17/20
#13
#11: Sajnos ott tartunk, hogy "tudatos vásárló" nem lesz, és értelmes dolgot már nem is kapsz majd, csak tömegcikket. Ezt már lassan el is értük (nem csak játékok terén).
#12
Blöööö
#11
#5: Ne haragudj, de nincs igazad. Természetesen van arra is példa, amire célzol, sőt. De miért baj az, ha kiadnak egy játékot, és eventekkel, meg új tartalmakkal próbálják fönntartani a játék felé az érdeklődést? A CD Projekt ugyanezért az egekig volt magasztalva, amikor a W3-hoz folyamatosan jöttek a free dlc-k. A probléma azzal van, amikor egy eleve félkész, és/vagy nulla tartalommal bíró játékkal csinálják meg ezt, vagy amikor egy rohadt fegyver skint is dlc és "content"-ként adnak el, és még pénzt is kérnek érte. Hogy ezt azért (is) csinálják, hogy minél tovább fönntartsák az érdeklődést a termékük iránt és több pénzt keressenek? Még szép. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy mit és mennyit kapsz a pénzedért. Ha meg nem tetszik, még mindig nem tart senki pisztolyt a fejedhez, gondolom. De az, akinek mondjuk ez lesz a kedvenc játéka, az ezzel csak jól jár, és nyilván örömet szerez neki, hogy a szeretett cuccához folyamatosan friss tartalmakat kap. De csak azért, mert bizonyos esetekben seggfej cégek átbasszák az embert, még jelenti azt, hogy ez a dolog önmagában rossz. Sőt, én azt mondom, csinálják csak. Ha olyan hülyék az emberek, hogy ahelyett, hogy bojkottálnák a terméket, csak sírnak de mégis csengetnek a semmiért, akkor csinálják. De sokkal inkább az lesz, hogy előbb-utóbb hatalmas összegeket fognak bukni, mivel hál' Istennek ezek nem monopóliumok, és el fogják veszíteni a kuncsaftokat.
#10
#8: Na meg ott van az a tény is, hogy a Nintendo játékok nagyon jól tartják az árukat.
#9
#8: Nem is ezzel van gond. Tökéletesen megértelek, mert van amivel én is elnéző b vagyok mert engem kiszolgál teljes mértékben. Azt nem értem, hogy ezt fordítva hogy nem tudod megérteni. :)
#8
#6: Mi a pofátlan abban, hogy kész játékokat adnak el? (mondjuk nekem a Pokémon szérián kívül egyetlen 1st party cím se jön be)


Az, hogy a kiadók magas áron adnak el rá remastereket az meg nem a Nintendo sara.
#6
#5: Ezt nem értem amúgy. Néhány kiadó annyira pofátlan mint a Nintendo. De míg azokra röhögve megveszed a játékokat addig erre még húzod a szád (ami nem is érdekel így megvenni sem akarod).
Nem mondom én hogy szeretni kell, de fura egy kicsit na...
#5
#4: Lassan ott tartunk, hogy a Roadmap-ért kell fizetni, aminél 1. nap megkapjuk a trailer-t, 300.-on meg magát a játék, ha közben le nem állítják, mert nem vásárolta meg elég ember.
#4
Ezzel a Roadmap-tendenciával nem lenne probléma (mint az Anthemnél), ha az alapjáték maga is érdemi tartalommal bír. Ettől függetlenül aggasztó, hogy ez a módszer ürügyként használható fel.
#3
#2: Egy ilyen hangulatú játékhoz szerintem poén ez a bónusz, ha nem dob annyit az árán. Anno a Saints Rownál sírtam be amikor volt valami milliárdos-edition amihez valami tuningolt autó járt.
#2
#1: Van ahol zászlót adnak. Az milyen?