Tíz napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter World

Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monster Hunter World.

Az ingyenes verzió érkezésének időzítése egyébként telitalálat, mivel a játékban pont most zajlik a Spring Blossom Festival 2019, mely során speciális szörnyeket vadászhatunk le izgalmas és szezonális jutalmakért.

A Monster Hunter World körül egyébként az elmúlt napokban igazán felpörögtek az események, ugyanis a mellett, hogy a The Witcher 3 témájú event végre PC-re is befutott, pár napja a State of Play legújabb epizódja során bemutatkozott a Monster Hunter World: Iceborne című kiegészítő is. Utóbbi konzolokon ősztől lesz elérhető, és egy faggyal, hideggel és hóval teli világba kalauzolja el a játékosokat, hogy minden eddiginél nagyobb szörnyek nyomába eredhessenek.

De visszatérve a próbaidőszakhoz: az ajánlat mostantól egészen május 20-ig tart, kizárólag PlayStation 4-en. Amennyiben pedig úgy alakulna, hogy a következő napokban nagyon rákapnánk a játékra, akkor a vásárlás esetén a korábban elért eredményeinket természetesen magunkkal vihetjük.

A Monster Hunter World Xbox One-on, PC-n és PlayStation 4-en érhető el, a játékról írt részletes tesztünket pedig az alábbi linken találhatjátok.

27 komment - szólj hozzá!