Tíz napig ingyenes PS4-en a Monster Hunter World

Mindig is érdekelt a Capcom szörnyvadászos játéka, de próbaverzió nélkül nem akartál belevágni az ára miatt? Nos, jó hírünk van, ugyanis 10 napon át teljesen ingyen játszható PlayStation 4-en a Monster Hunter World.

Kommentek

#27
#25: en is csak lesek mennyi idot jatszanak nehanyan egy-egy jatekkal. a prey-be most tartok 41 oranal es rohadt soknak erzem. :)
#26
#20: Nem hiszem, hogy tulzas a WoWban nekem is van siman ennyi vagy tobb(nyilvan 10+ ev alatt), de a Riftben is van kb. 1200 oram. Ismerek olyat aki csak LoLozik, de amit en lattam es a legbrutalisabb az a 4200 ora skyrim...sztem a fel orosz falu azon az acc-on tolja. Illetve egy online jatekot nem lehet egy singlehez hasonlitani, a pro dota2-osok 6000 ora korul vannak, itt inkabb a idointervallum az ami felelmetes.

#23: gunlance-cel szemezek, de baromi lomhanak tunik a insect utan,. Koszi meglesem oket.
#25
Gyerekek ne kúrjatok már fel...:DAzt ne mondjátok már,hogy EGY játékban annyi időtök van,mintha egyfolytában 2 hónapig megállás nélkül játszanátok vele.És ez csak EGY játék...Hát mindjárt falnak megyek...
#24
#20: Nem tudom túlzás, nemtúlzás, de az óra annyit mutat :)
#23
#19: Én Greatsword, Light Bowgun, Bow es Charge Blade egyelőre. Charge Blade-et kivéve mindegyikel vagy 1000 quest van megcsinálva :)
#22
#18: Dehogy írtam. Ezzel repül az idő :) És játsok sok más játékot is,de ez és az Uncharted 4 a multija nagyon leköt. Abban is 1150 óra van...persze a multiplayer részében.
#21
#20: Nem feltétlen, Dark souls 3ba én is beletettem 1347 órát.
#20
#19: Általában ezek a számok durva túlzások mert úgy érezzük minden nap toljuk régóta toljuk. Persze vannak kivételek mikor belemegy egy cuccba tényleg ennyi de ritka. AC Odyssey-nél is simán azt mondtam volna vagy 200 órát mire végigvittem. Baromi soknak tűnt. Aztán ránéztem a statomra és 87 óra. Ennyi volt a maxolás.
#19
#13: Az mondjuk gyonyoru teljesitmenyXD, Mi 3man jatszunk, de nagyon tescosan es meg igy is 100 ora korul csapdossa a jatekidot a szamlalo, es kozeleben nem vagyunk meg az igazi kihivasoknak. Mar itt is vannak monsterek, amikkel nekunk meggyulik a bajunk, igaz annyira ugyesek sem vagyunk. Glaive-t hasznalok, de tervezek valtani, mert a rodeon kivul igazabol +1 teher vagyok a csapatnak...valami alternativa?

Anthemnek lett volna kirol peldat vennie.
#18
#13: Az szép 1200 óra. Nem írtál el 1 nullát vagy mással nem is játszol?
#17
Megérte kötekedni megint... MH4 ds ex volt (talán wii is, de biztos, hogy nintendo), és a 3 is kb. 1 év után jelent meg ps3-ra. De lehet később.
#16
#15: Nyilván, hiszen a te logikád szerint egy PS tulaj a multiplatform megjelenés ellen szól, ha sajnálja, hogy egy játék NDS exkluzív.
#15
#14: Kettőnk közül te találgatsz odalátva olyan dolgokat amik szóba sem kerültek sehol..
#14
#12: Picit több jóindulat csodákra lenne képes! A “vagyis” után már csak találgatsz.
A negyedik rész nem jött ki Sony gépekre, Nintendo exluzív lett.
#13
Én megjelenés óta vettem meg. Ma is játszom. 1200 órám van benne.
#12
#11: Hol ír ilyet? Azt írja hogy SAJNÁLJA HOGY A CAPCOM ELVETTE A SONY-TÓL (vagyis elvette az exkluzivitást)...
És Ps-re megjelent...Ezt remélem nem kell elmagyarázni, főleg ez alatt a hír alatt...
#11
#6: Burjánzik a jóindulat!
Azt írja sajnálja, hogy nem jelent meg PS-re, nem azt, hogy miért jött ki más platformra...
#10
Én is ilyenkor utazok el egy hétre :-(
#9
Egyszerű a megoldás...kell aktiválni ingyen a 14 napos PS Plus trialt s kész. Lehet nyomni.
#8
Fura valahol mintha már olvastam volna hogy a lvl 5 questekig ingyenes a játék...