Euro Truck Simulator 2 - irány Erdély!

Road to the Black Sea címmel vadonatúj kiegészítőt kap a népszerű kamionszimulátor. A három újonnan érkező országnak köszönhetően végre lehetőségünk lesz keresztül utazni egész Európán.

Kommentek

#10
#9: Különféle közúti balesetek, útjavítási munkálatok miatti félpályás útlezárás, vagy teljes útzár miatti elterelés az van. Ráadásul gameplay opción belül van egy csúszka, amin lehet állítani, hogy ezek az egyébként véletlenszerű események milyen sűrűn forduljanak elő.

Nagyvárosi forgalom nem jellemző, de nagy dugókba elég sűrűn lehet kerülni, ha pl. be van izzítva valamelyik traffic mod, ami sűríti a forgalmat.
#9
#8: Nagyvárosi forgalom, dugó az M0-n, esetleg baleset miatti leterelés van már benne? Nekem anno ezek hiányoztak, bár lehet még a kezdeti verzióval játszottam.
#8
#6: Jól emlékszel, de azóta sokat változott a játék. Régebben amikor megjelent egy ideig valóban olyan volt, amilyennek te emlékszel rá. Én is pont emiatt hagytam abba egy jó időre, mert nagyon monoton volt, hogy mindig csak autópálya.

Sokan jelezték vissza nemtetszésüket emiatt, és talán ennek is köszönhetően elkezdtek beletenni egyre több mellékutat, autóutat. Jöttek a kicsit részletesebben kidolgozott városok, települések, és úgy általában igyekeztek érdekesebbé, változatosabbá tenni az egészet. A sorra megjelenő hivatalos fizetős DLC-kben mindig egyre érdekesebb, jobb lett az aktuális új terület.

Mára ott tart a játék, hogy elképesztően változatos tájakon megyek keresztül útjaim során. Gyönyörű panoráma, az út mentén pihenőhelyek, kempingek, lakókocsi parkok, műemlékek, templomok, szobrok, vidéki kis farmok, családi házak, lakóparkok, gazdaságok, különböző kis cégek telephelyei vannak, a földeken traktorok, kombájnok dolgoznak, legelésző tehenek vannak, stb. Sok esetben kisebb falvakon keresztül vezet az út, és még számtalan más érdekes látnivaló akad a hosszú út során, szinte bármerre járok. A városok is kicsit jobban ki lettek dolgozva, és néhány helyi nevezetességeket fel lehet fedezni. Pl. a Debreceni Ref. Nagytemplom látszik a távolban, amikor a város külterületén lévő céghez szállítok. Apropó cégek: nagyon sok cég telephelyéhez érdekes, és néha szövevényes kis mellékút vezet. Szóval igencsak színes, és változatos lett az évek alatt, egyáltalán nem olyan monoton, hogy csak autópálya, mint korábban volt.

Ám szerintem olyan „kihívás” amire te gondolsz továbbra is sincs benne, és természetesen ez nem „real driving simulator” :D Továbbra is inkább „relax” játék.
#7
#6: A scania Driving Simulator egy kamionos ügyesség versenyről szól.
Inkább a Truck and Trailers-el kéne összemosni, ott elég komoly parkolási feladatok voltak.
#6
#5: valamiről lemaradtam? Úgy emlékeztem hogy az ETSben még London is kb 4 épületből áll, azóta talán lettek a valóságot épphogy karcoló városok? :D Mert nekem ezért lett qrva unalmas a játék mert 99%ban csak autópályán mész, a városokba meg semmi kihívás nincs bemenni, teljesen unalmas volt... a Scania Driving Simulator vagy mi, na abban voltak jó kihívások, miért nem lehet összemosni a kettőt? :(
#5
#4: Meg sötétben a prizmátlan szekereket kerülgetni... Remélem lesznek a települések között, közvilágítás nélküli utakon, egymás mellett az úton sétáló fekete kabátos cigányok is, a hitelesség kedvéért. :)
#4
Majd jól ledudálhatjuk a faluban 60 km/h-val közlekedőket, mert nekünk legalább 90 kell, hogy fel tudjunk menni a következő emelkedőn teherrel :-)
#2
#1: +1
#1
Első napos vétel lesz.