Final Fantasy VII Remake - a változások 1997 óta

  • Írta: sirdani
  • 2019. május 13.
  • Videó
Link másolása
Alig pár napja futott be a Square Enix legújabb dobásának, a Final Fantasy VII Remake-nek az új trailere, és máris megérkeztek az első anyagok, amelyek a korábbi verziókkal vetik össze a fejlesztést. A fejlődés mondhatni lenyűgöző.

A Final Fantasy VII eredetileg 1997-ben látta meg a napvilágot, amikor is rögtön belopta magát a játékosok szívébe. A technológiai fejlődés megállíthatatlan száguldása miatt azonban mára már jócskán megérett a vizuális tuningra az alkotás, melyet a Square Enix munkatársai meglehetősen komolyan is gondolnak.

A Final Fantasy VII Remake első trailere még a 2015-ös E3 alkalmával mutatkozott be, melyhez képest a legutóbbi State of Play során levetített előzetes több ponton is továbblépett. A változásokat „Cycu1” nevű YouTube-felhasználónak köszönhetően az alábbi videóban követhetitek nyomon:

A DSOGaming újságíróinak köszönhetően pedig egy képgalériát is kaptunk, melyen a játék 1997-es verzióját hasonlíthatjuk össze a traileren szerepelt részekkel, és meg kell hagyni, a különbség tényleg lehengerlő.


A Final Fantasy VII Remake érkezésének pontos dátuma még ismeretlen, az viszont már biztos, hogy PlayStation 4-en teszi majd tiszteletét az alkotás, több részre szabdalva.

8.
8.
godach
#6: Kérlekszépen, ez úgy történt (nekem ai a best a viii amúgy) hogy mivel ez volt a belépőm az FF világába és irgalmatlan mód beleszerettem, de karcos volt az a mocsok 3.lemez amit a ps-hez vettem, annyiba maradt. Azóta pedig lett egy hülye mániám, mégpedig hogy mindent sorban játszok. A Xii vagy Xiii kivételével minden részt megvettem már de iső meg nem volt. Hát így :)
7.
7.
carbon based
#6: ja, PSP-n a 4. a best :D
6.
6.
carbon based
#2: hogyhogy nem értél a végére?, nekem a nyolcadik rész az abszolút favorit. csak nem Edea kastélyában akadtál meg a festményeknél?
5.
5.
Thor Vath
#1: Szintén :) Konkrétan a FFVII volt, ami beszippantott gaming világába (karöltve a Wipeout 2097-tel). Azóta harmadszor játszom végig, legutóljára a mobilos verzióval... Nálam a sorrend: VII, IX, VIII, XV, XII, XIII, X. Ha a remake Xboxra is jön, pezsgőt bontok...
4.
4.
godach
#3: Most azt hiszem a kettő van folyamatban, és nekem az is tetszett. De lehet a háromnál járok már, nem tudom mert egy fél éve nem nyúltam hozzá. Valami meteorbecsapódás rémlik nekem.
Tervben van a 7 is, de csak szépen... Sorban...
3.
3.
PapaYeti
#2: Mindegyik csodás kivéve talán a 2-t.
Ha nem próbáltad még akkor a remake FF7 et nagyon ajánlom már az eredetire is nagyon oda figyeltek és az egyik legnagyobb dobásuk is volt .
https://hu.ign.com/grand-theft-auto-v-xbox-360/31565/news/top-10-a-legnagyobb-koltsegvetesbol-keszult-videojatekok
2.
2.
godach
Én a 8. Résszel csatlakoztam be a sorozatba igazán (aztán kiderült hogy még sárga kazis gépen az elsővel játszottam nagyon sokat).
A lényeg, hogy bár sosem értem a végére az viii maradt az igazi kedvenc, de a negyedikkel is rengeteget játszottam pspn. Sorban elkezdtem pótolgatni mindet, hisz 3gyazerűen varázslatosak.
1.
1.
PapaYeti
MEgjelenés napján játszottam az eredetivel és még most is pontosan emlékszem azokra a részletekre amiket itt láttam... és az érzésre. Sok FF-val játszottam, de ez az egyik legmeghatározóbb az biztos. Zseniális. Kár hogy nem jön switchre mert ps most nehezeben használom munka miatt, de biztosan megveszem!

Nekem a rangsor FF7, FF12, FF X, FF 9 stb. és ez még akkor alakult ki mikor elkezddték mondogatni, hogy azért annyira nem jó a 7 peresze ízlések és pofonok :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...