Brit toplista: stagnál az élboly

A lista első hat pozíciójában semmilyen változás sem történt az előző héthez képest, még mindig magabiztosan vezeti a szigetország dobozos játékeladásait a SIE Bend Studio posztapokaliptikus zombis játéka.

Meglehetősen unalmasan alakult a heti toplista; az izgalmasabb helyeken szinte semmilyen változás nem történt, és úgy alapjaiban sem igazán pezsgett a piac. Ezt mi sem mutatja jobban, mint például az az adat, hogy az első és a negyvenedik hely között csupán 12 500 eladott példány volt a különbség.

Amit mégis érdemes kiemelni, az a Days Gone és a Mortal Kombat 11 közti különbség, mely az utóbbi napokban igencsak csökkenni látszik, ám a rangsor egyelőre még nem változott. A Nintendo Switchre érkezett Saints Row: The Third - The Full Package közben egészen jól rajtolt, de a top 10-ről lecsúszva végül a 15. helyen futott be.

Jelentős visszaesést könyvelhet viszont el a Sekiro: Shadows Die Twice, mely a vásárlások 60 százalékos csökkenésével a múltheti 27. helyről a 39. pozícióba csúszott vissza, lemaradva az 5 fontos akciós ár miatt újra népszerű The Evil Within II 32. helye mögött.

Ami viszont a jövőt illeti, feltehetően több meglepetésre számíthatunk, és újból beindul a harc az első helyért. A héten érkezik ugyanis a Rage 2, az A Plague Tale: Innocence és a Sniper Elite V2 Remastered, melyek a jelenlegi listavezetővel szemben több platformon is elérhetőek lesznek.

  1. Days Gone
  2. Mortal Kombat 11
  3. FIFA 19
  4. Red Dead Redemption 2
  5. Grand Theft Auto V
  6. Mario Kart 8 Deluxe
  7. Tom Clancy's The Division 2
  8. New Super Mario Bros. U
  9. Forza Horizon 4
  10. Super Smash Bros. Ultimate
29 komment - szólj hozzá!