Battlefield V - jött is, ment is a kétfős Firestorm

  • Írta: szlav
  • 2019. május 13.
  • Hír
Link másolása
Rengeteg rajongó hatalmas kihagyott ziccernek érezte azt, hogy a Battlefield V battle royale-módjában, a Firestormban kezdetben csak egyedül, vagy négyfős csapatban lehetett akciózni. Úgy tűnik, hogy nem véletlenül alakult így a dolog.

Különös döntésnek tűnt, hogy a Battlefield V: Firestorm meccseit duóban nem, csakis egyedül, vagy négyes csapatban játszhatjuk. A rajongói nyomásra aztán engedett a Criterion és a DICE csapata, így áprilisban limitált ideig ketten is leugorhattunk a tűzgyűrű közepébe. Ha viszont mostanában szeretnénk ezt megtenni, akkor pórul járnánk: a fejlesztők mára nyomtalanul eltüntették ezt az opciót, mégpedig nem is ok nélkül.

Ahogy azt a csapat egyik közösségi menedzsere Redditen kifejtette, kezdetben hatalmas volt a lelkesedés a duó iránt, amit egy limitált idejű esemény keretei közt vezettek be. Később azonban a játékosok legnagyobb része mégis visszatért a hagyományos egyjátékos módhoz, vagy a Squadhoz, ezért a stúdió úgy látta jónak, ha nem véglegesítik a páros opciót. Az ok egyszerű: ha egy adott játékmódot játszó közönséget a csapatok eltérő méretével további szeletekre osztanak, akkor a matchmaking rendszere egyre kevésbé lesz képes gyorsan, jó minőségű játszmákat összehozni.

Valószínűtlen tehát, hogy a Firestorm duómódját permanens játékmódként láthatjuk majd viszont, de nem kizárt, hogy a folyamatosan frissülő időszakos események során még visszatérhet. Ha máshogy nem, akkor valószínűleg a nyáron érkező privát játékmódok során lehetőségünk lesz majd arra, hogy újraélesszük ezt az opciót.

3.
3.
Menthix
Az a baj, hogy nem látják a fától az erdőt. Mióta kijott a firestorm, gyakorlatilag nem fejlődött semmit, pár foltozást leszámítva. A loot borzasztó, a sebzés nevetséges, a pálya unalmas. Bele kéne húzni a fejlesztésbe, nem pedig a skineket nyomni le az emberek torkán. Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy hamarosan jön a bf6 és azzal együtt az 5 megy is a levesbe.
2.
2.
ollie92
Halott játékmód egy haldokló játékban.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...