Battlefield V - jött is, ment is a kétfős Firestorm

Rengeteg rajongó hatalmas kihagyott ziccernek érezte azt, hogy a Battlefield V battle royale-módjában, a Firestormban kezdetben csak egyedül, vagy négyfős csapatban lehetett akciózni. Úgy tűnik, hogy nem véletlenül alakult így a dolog.
  • Írta: szlav

Kommentek

#3
Az a baj, hogy nem látják a fától az erdőt. Mióta kijott a firestorm, gyakorlatilag nem fejlődött semmit, pár foltozást leszámítva. A loot borzasztó, a sebzés nevetséges, a pálya unalmas. Bele kéne húzni a fejlesztésbe, nem pedig a skineket nyomni le az emberek torkán. Bár nekem van egy olyan érzésem, hogy hamarosan jön a bf6 és azzal együtt az 5 megy is a levesbe.
#2
Halott játékmód egy haldokló játékban.
#1
Elég sokszor van így is, hogy squad meccset indít 23-24 fővel. A probléma inkább máshol keresendő. Egybe esik a loot, bajos felszedni. A terepbe süllyedő lootról nem is beszélve. Az inventory egy hulladék. A sebzés ritka fos. Azért az kicsit sem élvezetes, hogy negyedjére találod el a gyereket sniperrel és vígan fut tovább. A dice azóta patchelte a firestorm-ot és olyan problémákat orvosoltak, hogy a jelölés 7 helyett 10 másodpercig jelenik meg, 3 helyett 5 pajzs lehet nálad, és a legfontosabb, hogy megjöttek az elit skinek bevezető áron!!! (tényleg egyben jött). Panaszra nincs ok, folyamatosan javítgatják és még tartalom is érkezik a játékhoz.... Ez egy vicc...