A Plague Tale: Innocence - befutott a launch trailer

  • Írta: szlav
  • 2019. május 13.
  • Videó
Link másolása
A halálos pestisjárvány idején Amicia és Hugo csakis egymásra számíthatnak. A Plague Tale: Innocence története a fiatal testvérpár szívszorító kalandjait követi a fertőző patkányok és kegyetlen inkvizítorok sötét világában.

Holnap végre megjelenik az Asobo Studio és a Focus Home Interactive gondozásában készülő A Plague Tale: Innocence. A komor hangulatú akció-kalandjáték a fekete halál idejére repít vissza bennünket, ahol egy fiatal testvérpár szemszögéből tapasztalhatjuk meg, hogy milyen keserves tud lenni az a világ, ahol a pestist terjesztő patkányok és a betegeket eltipró inkvizítorok sem ismernek kegyelmet.

A Plague Tale: Innocence május 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

11.
11.
Macifasz
#8: Pedig egy-két atmoszférai elemet leszámítva köze nincs egymáshoz a két játéknak, se történet, se tálalás, se stílus se semmilyen téren. Sőt. Sztem sokkal nyomasztóbb, mint a Dishonored. És úgy alapjáraton sokkal több is van benne, mint elsőre látszik. Ahogy haladsz benne előre, úgy kúszik egyre mélyebben a bőröd alá. Sztem egy remek próbálkozás egy kis studiótól, akik minden dicséretet megérdemelnek. Helyén kezelés ide vagy oda.
9.
9.
Ps fanboy
#8: Mondjuk nem is kerül annyiba mint egy mai AAA játék. És lehet, hogy kevesebb dolog van benne mint egy Dishonoredben ami meg egy Tescos Bioshock, de azt a kevesebbet is gyönyörűen árnyalja.
8.
8.
user101
Előre bocsájtom tetszik a játék és a második hullámban fel fogok szállni a hypetrain-re :) De ez nekem akkor is Tescos-Dishonorednek tűnik. Szóval semmi korszakalkotó vagy meglepetés.... Kezeljük a helyén a dolgokat légyszíves! :)
5.
5.
Ps fanboy
#3: Az biztos! :-)
Remek ötletek vannak benne, és kerüli a mai sablonos játékokra jellemző ellemeket, és inkább az atmoszférával meg a hangulattal operál, de olyan szinten ami ritkaság. Sajnos még nem játszottam vele csak You Tube-on néztem róla pár órát, de az bőven elég volt belőle, hogy meggyőzzön, hogy ez egy egyedi játék.

Ui:Basszus megkéne venni. :)
4.
4.
headhunter86
Pesten is játszódhatna. :D
3.
3.
crytek
Reviewek alapján kb az év meglepetés játéka lesz :)
2.
2.
mephi
Lesz teszt róla az oldalon?
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...