A Plague Tale: Innocence - befutott a launch trailer

A halálos pestisjárvány idején Amicia és Hugo csakis egymásra számíthatnak. A Plague Tale: Innocence története a fiatal testvérpár szívszorító kalandjait követi a fertőző patkányok és kegyetlen inkvizítorok sötét világában.
  • Írta: szlav

Kommentek

#11
#8: Pedig egy-két atmoszférai elemet leszámítva köze nincs egymáshoz a két játéknak, se történet, se tálalás, se stílus se semmilyen téren. Sőt. Sztem sokkal nyomasztóbb, mint a Dishonored. És úgy alapjáraton sokkal több is van benne, mint elsőre látszik. Ahogy haladsz benne előre, úgy kúszik egyre mélyebben a bőröd alá. Sztem egy remek próbálkozás egy kis studiótól, akik minden dicséretet megérdemelnek. Helyén kezelés ide vagy oda.
#9
#8: Mondjuk nem is kerül annyiba mint egy mai AAA játék. És lehet, hogy kevesebb dolog van benne mint egy Dishonoredben ami meg egy Tescos Bioshock, de azt a kevesebbet is gyönyörűen árnyalja.
#8
Előre bocsájtom tetszik a játék és a második hullámban fel fogok szállni a hypetrain-re :) De ez nekem akkor is Tescos-Dishonorednek tűnik. Szóval semmi korszakalkotó vagy meglepetés.... Kezeljük a helyén a dolgokat légyszíves! :)
#7
#6: Az Angliában játszódik, ez meg Párizs környékén. De azért jó poén volt, jár a keksz. :D
#5
#3: Az biztos! :-)
Remek ötletek vannak benne, és kerüli a mai sablonos játékokra jellemző ellemeket, és inkább az atmoszférával meg a hangulattal operál, de olyan szinten ami ritkaság. Sajnos még nem játszottam vele csak You Tube-on néztem róla pár órát, de az bőven elég volt belőle, hogy meggyőzzön, hogy ez egy egyedi játék.

Ui:Basszus megkéne venni. :)
#4
Pesten is játszódhatna. :D
#3
Reviewek alapján kb az év meglepetés játéka lesz :)
#2
Lesz teszt róla az oldalon?
#1
Már sok van hátra :)