E3 2019: Eszement műsorral készül a Devolver

Lassan szokássá válik, hogy a Devolver Digital egy teljesen elborult konferenciaparódiával jelentkezik az E3 színpadáról. Úgy tűnik, hogy Nina Struthers a tavalyi eszement káosz ellenére idén is visszatér.
  • Írta: szlav

Kommentek

#22
#21: Hagyták elterjedni a mikrotranzakcios modellt a teljes áru játékokban is jo fogyasztóként, és nagyobb a bevétel abból mint az eladásokból.
Johogy vérszemet kaptak ra azonnal és egyre pofatlanabbak.
#21
Béget a csorda és sorba áll a pórázért, hogy majd a kirendelt illetékes kivigye őket pisálni a parkba, már ha van elég kreditje...

Értem én, hogy egy tizen, huszonéves ma már annyira kunzumidióta, hogy fel sem merül benne, hogy egyes folyamatok hosszú távon károsak lehetnek akár a saját jövőképére... Csak hát sajnálom, hogy ilyen szinten el le kú**va ez a generáció... Mindegy, ti isszátok meg a levét, én már valószínűleg nem élem meg ezt a jövőt... :)))
#20
#18: Már semmi. Asztali gépet össze se raktam költözés után, i5-ös notebook-on van 2db "játék" ikon, a Geforce Now (Steam) meg PS Now amikkel ~1000 játékot tudok tolni 1080p@60fps-sel...
#19
Nem tudom, mit hisztiznek a userek az Epic miatt. Ha nem tetszik nekik, várnak egy évet és megveszik Steam-re, ilyen egyszerű
#18
#17: “Talán van valami titkolnivalód hogy zavar a spyware?” (NPC #49631)
#17
#11: Verseny a Gog és a Steam között van, epic csak a konzolháborút hozta el pc-re némi spyware-rel keverve.
#16
Nekem nincs bajom vele, de akkor ezzel csak én vagyok így...
#14
#11: Jobb árakkal és jobb szolgáltatással. Lehet magyarázni a bizonyítványt de az egész Epic store egy PR katasztrófa és elérték hogy közutálatnak örvendjen.
#11
Feltenném itt azért most nektek a kérdést, hogy ha van egy giga platform (steam)...milyen eséllyel tudsz vele szemben labdába rúgni, ha "jófiú" módszerrel próbálkozol? Sehogy...egyszerűen esélyed nincs kirázni őt a monopol helyzetéből. Ehhez muszáj bizonyos stratégiákat bevállalni, lásd exklúzivítás s társai, hogy elérd a céljaidat. Ez simán vállalati és üzleti húzás, amik nap, mint nap millió számra történnek a világban, még a sarki kenyeresnél is.

A gáz itt az, hogy úgy állítják be sokat ezt, mintha a világ bűne lenne, hogy egyik cég versenyzik a másikkal. A konkurencia mindig a vevőnek jó ezt kéne végre megérteni kicsit...minél több cég versenyezik ugyanazért a szegmensért a játékosok annál jobban járnak. Le kell tölteni egy új alkalmazást és regisztrálni egy új fiókot? Kit érdekel...úgy van beállítva ez, mintha a világ legnehezebb dolga lenne. Valószínű ti sem egyetlen egy üzletből veszitek meg a heti kaját, hanem több helyről...akkor mi a probléma ezzel? Nem kell az Epic storért 10 percet gyalogolni, csak épp tartani egy másik profilt. Jeeeeez, a világ legnagyobb dolga...

Rohadtul el van kényelmesedve ez a világ...
#10
#9: Most meg, és szerkesztés gomb gondolom 2077ben jon.
#9
#8: Itt most nem az áruról magától volt szó hanem arról hol veszed és a kiszolgalasrol.
Az meg hogy van elég konzumidiota ahhoz működni tudjon a hulladékgyartas és a pofátlan monetizacio már más téma. Az én időmben az Oblivion lópancel dlcje hatalmas tiltakozást váltott mi, ma ott tartunk hogy a köz felfogás szerint rendben van a mikrotranzakcio ha kozmetikai akkor meg kell nyitnod 300€ értékben lootboxot és talán, talán esik amit akarsz.
Ahogyan Yoko Homo mondta régen a strandon a gatyabol elővöröslö herezacskó is az extremitas netovábbja volt, meg meg a szánkba spriccelő faszra is csak legyintünk és kérünk még egy lángost.
#8
#5: Majd egy következő cikk alatt pedig olvasom az anyázásotokat, a sok hülye miatt, aki veszi a szar játékokat és emiatt azok olyanok amilyenek.Ez az a szemlélet, ami csak és kizárólag a fogyasztást és annak mértékét legitimálja, semmi más nem számít. Ez a kapitalizmus motorja és ránk, fogyasztókra a legkárosabb és visszásabb hozzáállás. Képmutatás az egész. És pont az értékesítés "tudománya" tanította ezt a szarságot a prolinak, hogy kiskirálynak érezhesse magát a szemétdombján.
#7
#6: Az Epicnel meg olyan arrogáns kijelentéseket tettek hogy majd a kiadók döntik el ki nyeri versenyt az steam és köztük nem pedig a fogyasztók. Valamint azért nem kellenek community funkciók mert a szemét játékosok toxikusak. Ezután meg majd használja mindenki önként és dalolva a fapados kliensüket.
De úgy tűnik a shill army itt is megvan.
#6
#5: Oké, de ezért nem kell az EPIC-et, meg az ezt kedvezőnek tartó fejlesztőket/kiadókat a k*rva anyjukba elküldeni. Tetszik a játék, nincs bajod az EPIC store-ral megveszed a játékot, nem tetszik az EPIC store, akkor vársz hátha nem időlegesen exkluzív a játék és megveszed később. Egyelőre ebben a problémakörben nincsen több, amit bele lehetne látni.
#5
#4: A piac úgy működik hogy a vevőnek mindig igaza van. És ha nem nálunk akar vásárolni mit csinálunk valamit rosszul.
#4
#3: Érdekes. Itt mindenki szarrágó, csak a fogyasztó nem... A játékos az egy szent fogyasztó, ahol fel sem merülhet olyasmi, hogy esetleg ha tetszik egy kiadó munkássága, vagy nagyon szeret egy fejlesztőt, annak elfogadja azt az anyagi természetű döntését is esetleg, hogy nem a Valve boltját használja, hanem egy másikat.