Jövő héten jelenik meg a Dauntless

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A Phoenix Labs bejelentette, hogy a Monster Hunter-sorozatra hajazó első játékuk, a free-to-play Dauntless a jövő héten jelenik meg. A PC-s változat az Epic Games Store-on keresztül lesz csak elérhető.

Jövő héten kilép a nyitott bétafázisból a Phoenix Labs első fejlesztése, a Monster Hunter-sorozat alapjaira felhúzott Dauntless. A játék teljes kiadása május 21-én jelenik meg, PC-n kizárólag az Epic Games Store-ban, de kapunk PS4-es és Xbox One-os változatokat is.

A játék lényegében pontosan ugyanazt a játékmenetet követi, mint a Capcom klasszikus szériája, azaz hatalmas szörnyekre, a Behemothokra kell vadásznunk, ezzel megakadályozva, hogy elpusztítsák világunk, a Shattered Islest. A játék free-to-play modellt követ, vagyis lesznek mikrotranzakciók benne, amelyekkel csakis kozmetikai kiegészítőket vásárolhatunk majd. Illetve kapunk a Fortnite-ból ismerős Battle Passt is, amit itt Hunt Passnak hívnak. A teljes játék egyébként több finomhangolással és újdonságokkal jelenik majd meg, így például itt mutatkozik be a Mastery-rendszer is, ami lehetővé teszi, hogy vadászainkat fejleszthessük, teljesítményünk pedig például achievementekkel legyen honorálva.

9.
9.
user101
Sajnos nem hiszem, hogy vannak annyira értelmesek és igényesek az emberek, hogy játék alapján ítéljenek ... és itt nem arra gondolok, hogy valaki utálja a kínai malware epiket vagy sem... Inkább arra, hogy a szar és a gyémánt is az marad ami, függetlenül a platformtól. Csak azért mert kevés ( kevesebb) játék van egy áruházban még nem kellene feltétlenül megvenni ( ha nem jó )...

Ezen a "tescos verzión" majdnem behalltam :)))) Ment a like ! :)
8.
8.
B-Shaggy
#6: Ennek a fejlesztőitől nem csodálom. Steamen rákeresel hogy F2P es kidob rengeteg terméket, nem könnyű megtalálni.
Nem hinném hogy túl sok pénzt hozott volna eddig a játék szóval gondolom jó nekik az a plusz% bevétel amit az Epicnél, könnyebb a játékukat észrevenni, meg az epic launcher húzócíme egy nagy multis játék ingyenes rajzfilmesített játéka, talán páran rákapnakott erre is.
6.
6.
kanguru
Nagyon rühelhették a fejlesztők már a Steam lehúzását ha ennyien átnyergelnek oda.
4.
4.
t0mchee
Bár a MH kétségtelenül jobb mindentéren, (bár nekem ezek a rajzolt grafikai stílusok nagyon adják :) ) Azért nagyon sokat jelent, hogy ezért nem kell 40-60 Eurót kiperkálni.... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...