Jövő héten jelenik meg a Dauntless

A Phoenix Labs bejelentette, hogy a Monster Hunter-sorozatra hajazó első játékuk, a free-to-play Dauntless a jövő héten jelenik meg. A PC-s változat az Epic Games Store-on keresztül lesz csak elérhető.

Jövő héten kilép a nyitott bétafázisból a Phoenix Labs első fejlesztése, a Monster Hunter-sorozat alapjaira felhúzott Dauntless. A játék teljes kiadása május 21-én jelenik meg, PC-n kizárólag az Epic Games Store-ban, de kapunk PS4-es és Xbox One-os változatokat is.

A játék lényegében pontosan ugyanazt a játékmenetet követi, mint a Capcom klasszikus szériája, azaz hatalmas szörnyekre, a Behemothokra kell vadásznunk, ezzel megakadályozva, hogy elpusztítsák világunk, a Shattered Islest. A játék free-to-play modellt követ, vagyis lesznek mikrotranzakciók benne, amelyekkel csakis kozmetikai kiegészítőket vásárolhatunk majd. Illetve kapunk a Fortnite-ból ismerős Battle Passt is, amit itt Hunt Passnak hívnak. A teljes játék egyébként több finomhangolással és újdonságokkal jelenik majd meg, így például itt mutatkozik be a Mastery-rendszer is, ami lehetővé teszi, hogy vadászainkat fejleszthessük, teljesítményünk pedig például achievementekkel legyen honorálva.

9 komment - szólj hozzá!