Jövő héten jelenik meg a Dauntless

A Phoenix Labs bejelentette, hogy a Monster Hunter-sorozatra hajazó első játékuk, a free-to-play Dauntless a jövő héten jelenik meg. A PC-s változat az Epic Games Store-on keresztül lesz csak elérhető.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#9
Sajnos nem hiszem, hogy vannak annyira értelmesek és igényesek az emberek, hogy játék alapján ítéljenek ... és itt nem arra gondolok, hogy valaki utálja a kínai malware epiket vagy sem... Inkább arra, hogy a szar és a gyémánt is az marad ami, függetlenül a platformtól. Csak azért mert kevés ( kevesebb) játék van egy áruházban még nem kellene feltétlenül megvenni ( ha nem jó )...

Ezen a "tescos verzión" majdnem behalltam :)))) Ment a like ! :)
#8
#6: Ennek a fejlesztőitől nem csodálom. Steamen rákeresel hogy F2P es kidob rengeteg terméket, nem könnyű megtalálni.
Nem hinném hogy túl sok pénzt hozott volna eddig a játék szóval gondolom jó nekik az a plusz% bevétel amit az Epicnél, könnyebb a játékukat észrevenni, meg az epic launcher húzócíme egy nagy multis játék ingyenes rajzfilmesített játéka, talán páran rákapnakott erre is.
#7
#6: Ennyien? Minden 1 epic exre jut 12 masik Steam "ex". A legtobbje total igenytelen hulladek, ami meg nem az az jon 1 ev mulva steamre.
#6
Nagyon rühelhették a fejlesztők már a Steam lehúzását ha ennyien átnyergelnek oda.
#5
#4: havonta 1x leertekelik sok helyen es 30 euroert odaadjak. Szerintem nem olyan veszes ar egy alaphangon is 100-150 ora tulajdonkepp minosegi szorakozasert.
#4
Bár a MH kétségtelenül jobb mindentéren, (bár nekem ezek a rajzolt grafikai stílusok nagyon adják :) ) Azért nagyon sokat jelent, hogy ezért nem kell 40-60 Eurót kiperkálni.... :D
#3
#2: Koszi. Az MWH nekem total adja, de ha ez a tescos verzioja, akkor nem pazarlom azbidom ra.
#2
#1: F2P, szóval egy ideig páran biztos játszani fogják. Jó pár hónapja néztem róla vidit, azon sajnos rettentő unalmasnak és igénytelennek tűnt. Ha megjelenésre összehoznak valami jót akkor talán lesz egy kisebb-nagyobb hűséges playerbase de nem hinném, hogy hatalmas siker lenne.
#1
MWH mellett/ellen er ez valamit?