Ingyenes az első The Witcher a GOG-on

A GOG.com üzemeltetői egy gáláns ajánlattal kedveskednek azoknak, akik a könyvtárukhoz adják a Gwent kártyajátékot. Ingyen az övék lehet a The Witcher: Enhanced Edition is, amiről nem érdemes lemaradni.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#14
#13: Anno a sima dobozos verzióhoz adtak külön cd-t a játék zenéivel (meg még sok extrával), állandó társ volt a kocsiban, sajnos az autót eladtam, és bennemaradt...
#13
#7: +1
a zenejet meg a mai napig rendszeresen eloveszem (a regi verzioban egyszeruen mp3 ban ott az osszes zene, csak ki kellett kopizni egy kulon konyvtarba es barmikor ujra halgathato)
a magyar szinkronrol nemtok velemenyt mondani, igazabol nekem a rettenetes gothic 3 forditas (amit meg csak magyar felirattal lehetett asszem kapni) megolte az igenyemet barmilyen magyarositasra az -egy arany megtermelve, meg a sivatagi versenyfuto forditasokkal :D
#12
#11: Kossz a tippet, bele fogok hallgatni
#11
S most lehetne előhozakodni azzal, hogy igen az angol szinkron jó, de Geralt lengyel hangja mèg gy is verhetetlen. Sokkal jobban átjön a deadpen szarkasztikus humora, mint az angolnál, ami szerintem összessègèben túl magas hangszínű. Általánosságban viszont jobb az angol hang más karaktereknèl
#10
#1: Hat igen, az azert odabaxott anno. :D
#9
Epp most tolom epp ujra. Siman megallja a helyet a mai jatekok mellet is, storyban es hangulatban, felul is mul sokat. Es a graf is teljesen rendben van, pedig ndm toltam csutkara, mert a laptop nem bir tobbet.
Nekem bejott a szinkron, de most angulol tolom, annyira a fejemben van Geralt rekedt hangja.
#8
#6: Nekem magyar szinkronok közül egyedül a StarCraft-hoz és a WarCraft 3-hoz készült HunCraft szinkronok jöttek be, de azok nagyon.
#7
Ezzel játékkal függtem rá a Witcher univerzumra. Olyan hangulata volt ennek a játéknak amikor először toltam végig, amit még a 3. rész sem tudott sok szempontból überelni.
#6
Gyakorlatilag a magyar szinkron csakúgy mint a filmek javánál csak addig jó illetve akkor jó,ha az eredeti nyelven nem hallottad a művet. A Witcher 1 esetében is ha elsőre a magyart nyomtad jó volt... De ha te azt az angol szinkron után hallottad te jó ég....
Sosem tudtam mire vélni a magyar szinkron utáni rajongást játékokban,mindig gagyi volt és az is maradt főleg az ilyen homemade alkotások amiket amatőrök-félamatőrök követtek el.

A játék egyébként sokaknál eléggé alulértékelt, pedig teljesen korrekt rész volt, a CDPR már ezzel a résszel lazán gyalázta a Bethesda műveket. A harc igaz nehézkes volt főként a különböző állások (és a lock rendszer) miatt de élmény is volt, a játék pedig már ekkor is kellően változatos volt egy jól felépített világgal.
#5
#1: Igen vannak rettenetes pillanatai a szinkronnak, de Geralt, Dandelion Siegfired, és főleg Kalkstein szikronjai elég jó szerepelnek benne, szerintem. A magyar szinkron még elég természetesnek is érződött nekem.
#4
#3: Így van, játékmechanikákat tekintve elég rosszul öregedett, de küllemre nem szégyenkezhet.
#3
#2: És mai napig teljesen jól néz ki.
#2
#1: Mindenki szidja mint a bokrot, de én imádtam anno:D Ahogy a játékot is, minden hibája és kezdetlegessége ellenére nekem a kedvencem a szériából:)
#1
És tartalmazza a híres magyar szinkront is stohl bucival.