Úton van a következő Splinter Cell?

Könnyen meglehet, hogy az idei E3-on bemutatkozhat az évek óta parlagon ülő Splinter Cell-széria következő felvonása. A Ubisoft egyik kreatív igazgatója hintette el a hírt Twitteren, persze aztán gyorsan heves szabadkozásba kezdett.

Sam Fisher legutóbb hat évvel ezelőtt köszönt be a Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist apropóján, de könnyen meglehet, hogy hamarosan újra összefuthatunk vele, mégpedig a jövő hónapban futó E3 során.

A Ubisoft egyik kreatív direktora, Julian Gerighty Twitter-fiókjából érkezett a hír, miszerint az úr már javában dolgozik a következő Splinter Cellen, és alig várja már, hogy bemutathassák azt az E3-on. Röviddel ezután érkezett a következő tweetje, amiben ezt írta: "Légyszi, ne osszátok meg! Lehet, hogy bajban vagyok."

Ezután a Ubisoft hamar tűzoltásnak állt a következőt nyilatkozva: "Julian nyilvánvalóan csak viccelt, mert Julian egy ilyen vicces figura. Úgy tűnik, hogy a kreatív rendezőink jól szórakoznak. Jelenleg nem szolgálhatunk semmiféle bejelentéssel."

Nyilvánvaló, hogy Gerighty második posztja humoros hangvételben íródott, de az eredeti bejegyzésében mi elég nehezen látjuk meg a poént, főleg az E3 előtt alig egy hónappal. Érdemes megemlíteni, hogy a hír írása és a tweetek közt már jó néhány óra eltelt, azokat pedig még most sem távolították el. A törlésükkel persze a Ubisoft gyakorlatilag megerősítené, hogy van rejtegetnivalójuk, így innentől kezdve mindenki azt hisz, amit akar. Mindenesetre mi egy fokkal izgatottabban várjuk az E3-as bemutatójukat.

6 komment - szólj hozzá!