Word of Warcraft - gyűjtői kiadás a 15. évfordulóhoz

  • Írta: szlav
  • 2019. május 15.
  • Hír
Link másolása
Gyönyörű gyűjtői kiadást kap idén a World of Warcraft. A Blizzard legendás MMORPG-je idén ünnepli a tizenötödik születésnapját, ennek apropóján pedig polcra tehetjük a legelső raid főellenfelét, Ragnarost.

Lassan másfél évtizede már, hogy a Blizzard Entertainment kiadta a világ legnépszerűbb MMORPG-jét, a World of Warcraftot. Az idei év pedig izgalmas lesz az ősrajongók számára, hiszen hamarosan újra kipróbálhatjuk a játékot úgy, ahogy azt tizenöt éve láthattuk - erre pedig nem is kell már sokat várnunk. Ez azonban nem minden, hiszen az irvine-i srácok összedobtak egy gyönyörű gyűjtői kiadást is, amivel megünnepelhetjük az online szerepjáték hosszú, izgalmas karrierjét.

Ki is testesíthetné meg jobban az évfordulót, mint Ragnaros, a játék első igazi főellenfele? A Molten Core mélyén szunnyadó Firelord most aranyszínben pompázhat a polcunkon, hiszen a fent látható 27 centiméter magas szobrocska lett a gyűjtői kiadás központi darabja. A 99 eurót kóstáló World of Warcraft 15th Anniversary Collector's Edition egyébként tartalmaz még egy Onyxia-kitűzőt, egy Azeroth-térképét ábrázoló egéralátétet, nyolc darab minőségi printet a játék múltjából, 30 napra elegendő előfizetést a játékhoz, valamint két különleges hátast: allisoknak az Alabaster Stormtalont, hordásoknak pedig az Alabaster Thunderwinget.

Az évfordulót egyébként a játékon belül is megünnepelhetjük majd egy különleges eseménnyel. A hírek szerint a fejlesztők többek közt egy külön erre az alkalomra megalkotott raiddel készülnek, ahol a játékosok ismét megküzdhetnek az elmúlt 15 év legemlékezetesebb ellenfeleivel. Akik legyűrik a kihívást, azok a Deathwingre emlékeztető Obsidian Worldbreaker mountot zsebelhetik be, egy szimpla bejelentkezéssel pedig máris a miénk lehet a Lil' Nefarian pet.

1.
1.
Teve
Sziasztok!

Ha már ti sem bírtok várni, létrehoztam egy Discordot a közelgő WoW Classichoz.
Szeretnénk minnél több magyar játékost, guildeket összegyűjteni és ráhangolódni a hamarosan érkező nyitásra.

Magyar WoW Classic Közösség Discord: https://discord.gg/C9jkzVG

Várunk mindenkit szeretettel!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...