Egy napot sem bírt a Rage 2 Denuvo-védelme

Már a megjelenés napján két vállra feküdt a Rage 2 törésvédelmi rendszere. A történtek nagyban hasonlítanak a Devil May Cry 5 esetéhez - ismét egy Denuvo DRM nélküli futtatható fájl volt a ludas.
  • Írta: szlav

Kommentek

#46
#43: Anthem az...

"Most, egy konferenciabeszélgetésből kiderült, hogy az Anthem rajtja alulteljesítette az EA elvárásait, ami a fentiek tükrében nem meglepő. Az viszont már az, hogy ezzel együtt is digitálisan ebből adták el a legtöbb példányt, méghozzá az EA fennállásának egész történelme során."
#45
#40: Én mostanában Ubisoft játékokat veszek, egy AAA cím minimum 90€ ha TELJES játékot akarok venni elvarratlan szálak nélkül...
#44
#43: A hsz vége Nyarlakónak #42-re.
#43
#41: Az Apex lessz az, nem az Anthem.

Pont hogy de. Nyitott végű, ami lehetőséget hagyott egy folytatásra, de ettől még teljes élményt nyújtott.
#41
#38: Nem mindegy ám hogy eladsz valamiből 4 milliót de a brigádod akiket fizetni kell csak mondok valamit vannak 50 ezren vagy eladsz 4 milliót de 5000fős a csapatod...
Ami az egyiknél "bukás" vagy nullszaldó a másiknak kasszasiker...

Lehet itt gyalázni az EA-t meg másokat de ez a dolog ilyen, sőt a kis csapatoknál már az 50-100 ezret is lehozzák hírbe mert annyira örülnek hogy elment ez a "pár" db és visszahozta a költségeket és már profitot termel.

Nem is kell messzire menni ott az Anthem embert nem láttam aki ne fikázta volna mégis nemrég volt hírbe digitálisan EA rekorder...pedig anno készültek jó EA dolgok de mindent széjjelver...
#40
A Prince of Persia (is) teljes játék volt. A DLC lehet, hogy folytatta a történetet, de az alapjáték anélkül is teljes.

#36
Az előző generációban is 60€ volt egy játék és most is. Persze nem számolva a season passt és egyéb szirszarokat. Csak az előző generációban még 260-280 volt az euró, most meg 320-330.
#39
#38: Egyetértek, csak a miheztartás végett: '95-ben, amikor az eredeti, dobozos Warcraft 2-t vettem 6900-ért,12000Ft volt a minimálbér...
#37
#36: A generáció elején még lehet. Én emlékszem a Bioshock Infinite-et vagy a Dead Space 3-at már 16 rugóért vettem, és nem az 576 ban, ott sosem vásárolok. Egyébként már a Ps2 korszakban is volt játék amit 13 k-ba került.
#35
#34: Ez igaz, de több játék is készül, tehát az arány nem változott olyan nagyon sokat, ha figyelembe vesszük amit lentebb írtam.
#34
#33: A vásárlóréteg is sokszorozódott és a vásárlások gyakorisága is, anno havonta jó ha egy játékot vettünk, most hetente 2-3...
#33
#21: Egyébként azt sokan nem veszik figyelembe, hogy a játékok ára még az infláció mértékét sem követi. Ha kilencvenes évek játékárait nézzük, ez ma kb 30-40 ezer forint körül van, és ez csak az infláció növekedési mérték. És akkor még ott van az is, hogy a játék fejlesztési költsége is nőtt.
#31
#30: Jaja, tudom, hogy benne voltak. Hasonlóképp érzem én is amúgy... Szerintem nálam is kimarad. Azóta olvastam pár összegzést is róla.
#30
#28: Hát, tekintve, hogy a lövöldözős részekért az id felelt nem olyan furcsa ez:) Teljes árat biztos nem adok érte, de ha lesz egy 50-60%-os deal valamikor a jövőben, tuti lecsapok rá, már csak a gunplay miatt is, az első részt is szerettem anno. De van annyi lemaradásom, hogy ne érezzek késztetést a vásárlásra:D
#29
Én nem erőltetném a helyükben. Így is max egy hetet bírt volna.
#28
Egyébként valaki játszik vele? Érdekelne valami vélemény itteni arcoktól. A gunplay jónak tűnik, kicsit mintha Doomos lenne.