Idén már forog a Mortal Kombat-film

Úgy tűnik, hogy minden rendben van a Mortal Kombat mozis rebootja körül, így a forgatás már az idei év második felében megkezdődhet. A rendezőként debütáló Simon McQuoid Ausztráliába viszi a filmes brigádot.

Még csak most térünk magunkhoz a Mortal Kombat 11 után, de úgy fest, hogy lesz miről beszélnünk még ezután is a NetherRealm univerzuma kapcsán. Az Entertainment Weekly infója alapján ugyanis már idén elkezdődhet az új filmadaptáció forgatása, melynek a producere James Wan, az Aquaman rendezője lesz.

Ennek a produkciónak a rendezéséért azonban Simon McQuoid felel majd, aki a Mortal Kombattal lép majd be elsőként a filmrendezés világába. Megtudtuk azt is, hogy helyszínül Ausztrália déli régiója szolgál majd, amivel kapcsolatban Wan ki is fejtette a lelkesedését:

"Nagyon boldog és izgatott vagyok amiatt, hogy a Mortal Kombattal újra Ausztráliában forgathatok, főleg mivel rengeteg pozitív élményt szereztem ott az Aquaman során. Most megismerhetjük Dél-Ausztrália lélegzetelállító tájait, ahol rengeteg tehetséges emberrel dolgozhatunk együtt. Tökéletes helyszín lesz ehhez a fantasy-akció projekthez."

9 komment - szólj hozzá!