Steam Summer Sale 2019 - kiszivárgott a dátum

Are you ready for a miracle? Úgy néz ki, hogy idő előtt derült ki a Steam idei nyári vásárának időpontja. A friss információk szerint június 25-től reszkethet a pénztárcánk.

Kommentek

#15
#9: én is nagyfiú vagyok, csak nekem nem a papa tölti fel a kártyámat....meg szoktam venni pelust is, meg uszodabérletet is.... a világ ideje nem lenne elég a magam előtt tolt sorban álló játékokra. Ja ,az igaziból meg nem is végigjátszás, hogy első napokban torrent, majd wemod, fele sincs meg, delete, mert kijött egy másik...
#14
#13
#11: Oh, no!

Mi lesz most szegény milliárdossal.
#12
#5: Green Man Gaming nem szürke. 100%-ig legális.
#11
#9: Ráadásul ma mocskos riherongy leszek, és Gaben Istentől elfordulok, mert feltelepítem az EPIC Games Store-t, hogy ingyé' enyém elhessen a Stories Untold. Ez van öreg, bocs (Summer Sale-re azért visszanézek hehe) :D
#10
#9: De sok szabadidőd van. Nekem PS2ig nyúlik a backlog.
#9
#8: Hurrá.

Mi itt nagy fiúk vagyunk akik új játékokat vesznek, nem tavalyelőttieket.
Tudod, mi azokat már rég kijátszottuk.
#8
#7: Én meg a humblet szeretem , kaptam email hogy ha már havi csomagokat veszek adnak ingyen Kingdome come-ot Gondoltam ennyit megér :)
#7
#5: Miért nem vártál egy évet és vetted meg fillérekért, így kib***va azokkal akik ebből élnek?

On/ én is gmg-n vettem megjelenéskor a játékokat, jó kis bolt, ráadásul megbecsülik a vásárlóikat, mivel rendszeresen kaptam személyre szabott leárazásokat. Kedvencem a Kingdome come: from the ashes dlc volt, megnéztem az árát, elkönyveltem, hogy majd ha leakciózzák megveszem, fél óra múlva jött az email a - 25%-os kuponnal :-)
#6
#5: Ebbe nem megyek bele ,mert pár embernek a tudatát csak zavarná...
#5
#1: Oke hogy szurke meg istentudja mi, de tegnap megvettem greenmangamingen a Rage 2-t 12 ezerert, holott Steamen 18 es 2 napja van kint. Most ennel jobb deal mi lenne, ingyen adjanak mindent?
#4
#3: Egy google keresés nekem azt dobta fel hogy a nagy leárazás tavaly július 27én kezdődött, és augusztus 10én még ment. Nem tudom, hogy idén változik-e ez, arról semmi infó.
#3
azt tudja valaki mikor lesz vagy mikor szokott a nintendo e shop nyari learazas lenni?
#2
Nálam a Cyberpunk 2077 lesz, ha akkor már végre előrendelhető lesz... Ahogyan a Witcher 3-at, úgy ezt is +fogom venni a gyűjtőit, + a GOG-on, + Steamen is meglesz, szeretem a kedvenc kiadómat támogatni... Amennyiben a gyűjtőiben steames kulcs lesz, mint annó a W3 esetében, azt majd elajándékozom vmelyik jóbarinak.

Egyébként idén meg az Epic Store-ban vásárolok, mert egészen egyszerűen onnan több cím érdekel... Viszont ez steames hír, + tuti nem is túl népszerű sokaknál h vki vásárol is náluk játékokat, szóval hagyjuk is... :-)
#1
A kiadók rájöttek nem kell szénné árazni a dolgokat veszik akkor is... nagyon lassan esnek az alapárak :(