Japánban a Switch már beelőzte a PS4-et

A Nintendo ebben a generációban nagyot gurított a japánoknál, a Switch eladásai ezekben a hetekben már meghaladták a PlayStation 4-ét. És ehhez mindössze két évre volt szükségük.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#20
#16: Ne légy már bunkó! Nem tehet róla hogy beteg! Hagyni kell, hadd mondja... Mi egészségesek meg tudjuk helyén kezelni.
#19
Kár, hogy a cikkből kimaradt a lényeg, a kép melyen vezetve van a ps4 indulása óta japánban eladott gépek száma:
https://i.imgur.com/JAfpDM2.jpg
#18
#17: Vajon ki lehet?
Melyik szánalom szokott ilyesmiket csinálni?
Hmmm.
#16
#15: Sz*r dolog az autizmus.
#15
#13: te rá is haraptál, ezért már megérte :D
#14
#7: Ez azt jelenti, h a legelszigeteltebb kannibál törzsekben is mindenki rendelkezik szviccsel? :)
#12
meg persze az indie moslékok miatt sem éri megvenni, maximum az életunt apukák játszanak ezekkel a "játékokkal" :D
#10
Zoenn tanulj már meg írni bakker, hány éve firkálsz már ide.
#9
#8: Ja, "Ezen a héten a Switchből eddig 8,125 millió egység talált gazdára", pedig még csak csütörtök van. :D :D :D
#8
#7: Az még magyarázható hogy ott az tizedes vessző. De az hogy “eddig a hétig” vagy “ezen a héten” nagyon nem mindegy....
#6
#4: Én is így vagyok vele. Mai napig előveszem a gamecubet vagy a wii-t de egy-két játék után visszaülök a nagyokhoz. Egyetlen Nintendo konzol megvásárlását sem bántam még meg, de ez marha drága ahhoz amire nekem kell.
#5
#3: Hát nem tudom. Az 5 legjobban fogyó konzolból evör 3 Nintendo. :) a wiiu volt egyedül ami balul sikerült. Mindig megvolt a saját közönsége, aki szereti a címeit és/vagy casual, könnyed, családbarát konzolt szeretett.
A switch azért nem egy nagy talány. Korábban is létezett nvidia shield néven, kis túlzással. Persze az más kérdés, hogy egyelőre meglepő lehet a sikere.
#4
Simán vennék én is egyet, de a mai napig egy írtóra túlárazott masina...kinőttem már azt, hogy Mariozásra (tudom, hogy nem csak az van rajta) ennyi pénzt költsek, de ettől eltekintve örülök a Nintendo sikerének :)
#3
Évekkel ezelőtt a Nintendo jóformán közröhej tárgya volt a játékosok körében, a PlayStation és az Xbox elszívtak előle minden lehetőséget. Akkoriban olvastam, hogy valójában a Nintendo olyan mértékű vagyonon üldögél, hogy akár 20 évig is üzemelhetnének veszteségesen.
Akkor írtam meg több fórumon, hogy ennyi pénzzel ez az egyáltalán nem hülye cég valószínűleg kísérletezni fog - mert egyébként mindig is jellemző volt rájuk az ilyesmi - és be fog nekik jönni, egyszer csak előállnak valami olyan őrült ötlettel, amiért mindenki oda meg vissza lesz. Amikor meghallottam a Switch koncepcióját, véletlenül sem gondoltam volna, hogy ez lesz az. Pedig most nagyon úgy tűnik, hogy ez az.
#2
"Ezen a héten a Switchből eddig 8,125 millió egység talált gazdára, míg a PS4-ből és a PS4 Próból együttesen 8,077 millió."

Elég szerencsétlen megfogalmazás ez, úgy hangzik mintha ezek az eladási számok 1 hétre vonatkoznának....
#1
Nagyon örülök ennek! A Nintendo végre jó úton jár