HWSW: Bemutatkozott a OnePlus 7 Pro

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 16.
  • Hardver
Link másolása
Mindjárt két csúcstelefonnal készül az idei nyárra a OnePlus: a konzervatívabb OnePlus 7 mellett kapunk egy még több extrával megtömött másik modellt is, OnePlus 7 Prót - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A gyártótól eddig jellemzően tavasszal, illetve ősszel láthattunk egy-egy csúcsmodellt, most azonban a BBK Electronics zászlaja alatt működő cég egy füst alatt dobta piacra OnePlus 7, illetve OnePlus 7 Pro modelljeit. A prémium és "ultraprémium" modellek párhuzamos kiadása mára bevett szokás lett a nagy gyártóknál, mint a Samsung, Apple vagy a Huawei, és úgy néz ki, a OnePlus sem akar elmaradni a trendtől.

A cég új zászlóvivői hasonló paraméterekkel érkeznek, a különbséget főként a méretben, illetve a kamerákban - és persze az árban kell keresni. Mindkét készülék AMOLED-panellel érkezik, ez a mezei OnePlus 7 esetben 6,41 hüvelyk 2340x1080 pixel felbontással, míg a Pro-kiadásnál 6,67 hüvelyk, a felbontást pedig egészen 3120x1440 képpontig tolta fel a gyártó, ráadásul a standard 60 helyett akár 90 hertzes frissítési gyakorisággal, illetve a panel a HDR10+ plecsnit is megkapta. Míg a OnePlus 7 a számos modellből ismert, könnycsepp-notch dizájnt hozza, a Pro "teli" kijelzőt kapott, azt sehol nem töri meg notch, vagy egyéb beugró - az előlapi kamera a telefon tetejéből ugrik elő ha szükség van rá.

Érdekelnek a további részletek? Irány a HWSW!

9.
9.
ollie92
#3: Nincs SD kártya, nincs wireless töltés és ami a legégetőbb, hogy nincs headphone jack és nem adnak usb C átalakítót sem a dobozban :D
8.
8.
ollie92
#7: A pocophone egyetlen előnye a S845. Nincs még egy olyan telefon abban az árkategóriában, ami megkapta volna. Az komolyan high end cucc, de nekem nem kellene a hiányosságai miatt. De például aki kihasználja játékokra, annak GO. Jobb választás, mint egy low end Samsung. A poco pedig 2x olcsóbb a oneplusnál. Ha már farokméregetés, ott a Mi9. Az olcsóbb is és a kis notch középen nem olyan zavaró.
7.
7.
lesik20
#6: Bocsi de szerintem pont a Pocophone F1-et hasonlitotta a többihez képets.

USB 2.0-ás a bemenete, Notcha is van, a kijelző minősége egyenlő a Redmi Note 5-6 szériában lévőékben (Tianma pannel, aminek bár jó a képminősége, erős ghost-olás van, illetve kijelző memória hibája is van. Pont nálam sokszor olyan mintha Screen burning lenne))

Szerintem a Throttling/felmelegedés nem a Xiaomi hibája (nálam is meleg lett egy Note 9 a kézben). Az aksi nagy, viszont az sem a legjobb minőségű.
6.
6.
ollie92
#4: Nagyszeruen félre lettél tájékoztatva, gratulálok ! Ne a 100€ low end redmi sorozatot hasonlítgasd már egy one plus készulékhez te szerencsétlen.
5.
5.
PapaYeti
Kevéa a kamera :)
Az az elő ugró meg csak arra jó hogy letörjön :)
4.
4.
mestermagyar
#2: Meg sem említettem hogy a Xiaomi telefossa hirdetésekkel a telefonjai alaprendszerét manapság.
3.
3.
mestermagyar
#2: Ha valamit tanultam a Oneplus One nagybácsijától (Oppo find 7), az az hogy az OPPO-VIVO-Oneplus tengely nagyon jó minőségű telefont tud gyártani.

Én prüszkölök a hiányosságokra. Persze hogy 50+ ezerrel olcsóbb lesz egy telefon amelyik USB 2.0-s sebességű C porttal rendelkezik, notchja van, közepes a kijelző minősége, throttlingol nagy teljesítményen/felforrasztja a vért a kezedben, az akksiideje kifogásolhatóbb, sok esetben kínszenvedés rootolni/ROM-ot rakni rá és még valszeg szarabb anyagból is készült.
2.
2.
ollie92
Szánalmas "flagship killer". Túlárazott lett, akárcsak a Huawei, remélem Xiaomi még marad sokáig a kategóriában. Na ők bebizonyították, hogy a drága telefonoknál csak a márkát fizeted.
1.
1.
Perseus84
Nekem megvolt az elso telefonjuk. Az akkor csucskategoria volt. 250 euroert vettem toluk. Mar sajnos ezek is felzarkoznak a samsung arkategoriajaba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...