The Division 2 - nagyot ment a Uplayen keresztül

Tegnap tartotta legutóbbi pénzügyi évének beszámolóját a Ubisoft, ahol kiderült, hogy a The Division folytatásának PC-s változata nagyon kelendő volt a kiadó saját platformján, a Uplayen keresztül.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#5
Epic store sucks... és ez így is marad...
Ha jön Steam-re lesz pénz, ha nem, nem! :P
Akinek meg ez nem tetszik, az nyalja ki. Bocsánat, csak átvettem az epic hivatalos álláspontját...
#4
#3: Tudom, értem. Csak gondoltam szurkálódok egyet... :) És speciel a Uplay-es játékok esetében pont invalid az érv, erre próbáltam utalni.

Ez a shooterlooter okádék egy teljesen élvezetes single player akció játék is. Én így játszom. Nem raidelek, nem matchmakingelek. Nem mellesleg ebben a kategóriában szerintem az eddig egyedüli értelmes, tartalmas és minőségi játék (az első rész, az Anthem, Destiny és egyéb szutykok vizet nem vihetnek a Division 2-nek). Attól még, hogy te nem szereted, messze nem szar.
#3
#2: Nem az a baj, hogy kettő fut egyszerre. Hanem az, hogy egyre több kliens kell és egyre szarabbak. Mondjuk ezért a súterlúter okádékért nem kár....
#2
#1: Ebból is látszik a "steamerek" kikezdhetetlen logikája, akik annyira egy helyen szeretnének tudni mindent, hogy inkább futtattak 2 launchert 1 helyett... :)
#1
"Ráadásul azzal, hogy a Steam helyett az Epic Games Store-ra költöztették az online kiadást, a Ubisoft azt is elérte, hogy a rajongók inkább saját platformjukon, a Uplayen keresztül vegyék meg a játékot, így az első részhez képest a folytatást tízszer többen szerezték be itt."

Meh...