Nagyon jó évet zárt a Ubisoft

A Ubisoft is megtartotta éves pénzügyi beszámolóját, a francia kiadónak pedig nincs oka a panaszra, mert nagyon sikeres esztendőt tudhat maga mögött. A jövőre nézve sincs okuk az aggodalomra, több új projekttel is készülnek.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#4
#3: A bevétel nőtt annyival, nem a profit. De ez mindegy is.

Utaltam rá, hogy ez nem nézhető ilyen egyszerűen, persze. Ettől még a cím alapján ez egy objektív kijelentés is lehetne, pedig aszerint a Square Enix lényegesen portábilisabb. Na de tényleg nem kell ezen leragadni. De illusztris példa szerintem, hogy milyen fontos a cím egy cikknél. Mert nem mindegy, hogy a cikk írója szerint zár szar évet egyik vagy másik, vagy a vállalat nem elégedet az eredményével.
#3
#1: Elég egyszerű a magyarázat erre. A Ubisoft üzleti éve azért volt jó és sikeres, mert növekedő tendenciát mutat a profit, 17%-al több mint előző évben. A Square Enixnél viszont zuhanás van, 33%-al csökkent a játékos részleg profitja.
#1
Nem zárt jó évet a Square Enix: 1,86 milliárdos forgalomból 266 millió profit...

Nagyon jó évet zárt az Ubisoft: 2 milliárd forgalomból 100 millió profit...

:D

Nyilván tudom, hogy ez nem így működik... nyilván függ attól, hogy ki hány játékon dfolgozik ép, mennyi megjelenés volt, stb. Nem ennyire összehasonlítható egy az egyben, de szerintem akkor is vicces, hogy kb. 2 nap alatt jelenik meg ilyen jellegű cikk, ennyire eltérő ítélettel. Gondolom a cikkek "hangvétele" a cég közlésétől is fűgg. Hiszen valakinek kurva nagy pénz a 100 millió dollár, más pedig "le se hajol ennyiért", ha x milliárd dolláros/eurós forgalmat bonyolít le.