Metro Exodus - bemutatkozott az Expansion Pass

A Deep Silver és a 4A Games lerántotta a leplet a Metro Exodus szezonbérletéről, ami két vadonatúj történetközpontú kiegészítést is tartalmazni fog, ráadásul ezekben nem Artyom kapja majd a főszerepet.

Az Expansions Pass két sztoriközpontú DLC-t kínál majd a rajongóknak, ráadásul mindkét csomag új történetet és új főhőst mutat majd be. A The Two Colonels valamikor nyáron jelenik meg, és Khlebnikov ezredes történetét ismerhetjük meg benne, aki igyekszik újév előtt hazajutni a fiához, de Novosibirsk halott városának földalatti világa ebben nemigen lesz a segítségére.

A második pakk 2020 elején jelenik meg, Sam's Story címmel. Itt a helyszín Vladivostok lesz. Sam egy amerikai katona, aki a bombák ledobása előtt a moszkvai követségen teljesített szolgálatot, és még arról álmodozott, hogy hamarosan hazatérhet és végre családot alapíthat. A remény azonban nem halt meg számára, ugyanis miután a Spartanok felfedezték, hogy nem Moszkva az egyetlen olyan város, ami túlélte a támadást, ismét lehetőség nyílt Sam előtt. Főhősünk szeretne visszajutni az Egyesült Államokba, de amikor Vladivostok megmaradt romjaihoz ér, minden a feje tetejére áll.

Az Expansion Pass tartalmai PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhetők lesznek.

23 komment - szólj hozzá!