Metro Exodus - bemutatkozott az Expansion Pass

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Deep Silver és a 4A Games lerántotta a leplet a Metro Exodus szezonbérletéről, ami két vadonatúj történetközpontú kiegészítést is tartalmazni fog, ráadásul ezekben nem Artyom kapja majd a főszerepet.

Az Expansions Pass két sztoriközpontú DLC-t kínál majd a rajongóknak, ráadásul mindkét csomag új történetet és új főhőst mutat majd be. A The Two Colonels valamikor nyáron jelenik meg, és Khlebnikov ezredes történetét ismerhetjük meg benne, aki igyekszik újév előtt hazajutni a fiához, de Novosibirsk halott városának földalatti világa ebben nemigen lesz a segítségére.

A második pakk 2020 elején jelenik meg, Sam's Story címmel. Itt a helyszín Vladivostok lesz. Sam egy amerikai katona, aki a bombák ledobása előtt a moszkvai követségen teljesített szolgálatot, és még arról álmodozott, hogy hamarosan hazatérhet és végre családot alapíthat. A remény azonban nem halt meg számára, ugyanis miután a Spartanok felfedezték, hogy nem Moszkva az egyetlen olyan város, ami túlélte a támadást, ismét lehetőség nyílt Sam előtt. Főhősünk szeretne visszajutni az Egyesült Államokba, de amikor Vladivostok megmaradt romjaihoz ér, minden a feje tetejére áll.

Az Expansion Pass tartalmai PC-n, PS4-en és Xbox One-on is elérhetők lesznek.

10.
10.
hedzsooo
#6: Ugye csak játszottad a nem túl világos elmét??? :-)
8.
8.
Kelan
#7: Ezek szerint nem neked való játék. Nekem viszont igen. Már 2x végig játszottam. ;)
7.
7.
cSzLaszlo
Ritka gyenge játék nem értem mi ebben a nagy szám ?
5 percből 4-et a gép pofázik skip-elhetetlenül és 1-et én játszok . Én viszont 5 percből 5öt akarok játszani. A pályák gyengék.
3.
3.
shatterhand
#2: Ha Steamen lenne ugyanigy akkor meg dicserned,hogy "ennyivel jobb a steam"
Hova es miért tartsak magason az árat? Annyiért már ugyse veszik
2.
2.
crytek
Epic fosába biztos jól fogyhat ha alig 3 hónap után majd 50%-os offal adják :)
1.
1.
gorbesz
Bitang jol inditott a game eleje full stalker feeling. Sajnos ez kesobb elveszett, de a narrativa igy is kurvajo volt. Szerintem stalkeresebb kellett volna legyen ertse ezt mindenki ahogy akarja :) btw chernobil sorozatot nezzezek, brutalis korhuseg...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...