Itt az Epic Games Store első vására

Kezdetét vette az Epic Games Store első nagyszabású akciója, amely során számos játékot kínálnak potom pénzért - akár 75 százalékkal olcsóbban is. Emellett már tölthető a következő ingyenes játék, a Stories Untold.

Az Epic Mega Sale egészen június 13-ig tart - addig mazsolázhatunk a kedvezményes játékok katalógusában. Ez egyébként az első nagyszabású learázás a bolt hat hónapos történetében, ahol akár 75 százalékkal olcsóbban is megszerezhetjük a hőn áhított címeket. 

Emellett minden olyan játék után, amiért 15 dollárt vagy többet fizetsz, az Epic 10 dolláros extra kedvezményt is ad, továbbá a szolgáltató kicsi részesedésén kívül minden bevetél a fejlesztőhöz vagy a kiadóhoz vándorol. Az akció egyébként majdnem minden játékot érint a Store-ban, sőt olyanokat is, melyek még megjelenés előtt állnak, beleértve a Controlt, a John Wick Hexet, a Trover Saves the Universe-t és az Observationt is. 

Végül az Epic bejelentette, hogy a következő hetekben még több ingyenes játék üti a markunkat, az akció ideje alatt hetente érkeznek az újabb címek. Először a díjnyertes kalandjátékot, a Stories Untoldot kapjuk meg, amit erősen ajánlunk kipróbálásra, hiszen szinte mindenhol imádta a sajtó. 

35 komment - szólj hozzá!