Robert Pattinson lesz az új Batman?

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. hamarosan megtalálhatja Ben Affleck utódját. A választási folyamat a végéhez közeledik, már csak két potenciális befutó van. Az egyik Robert Pattinson, a másik pedig Nicholas Hoult.

A Deadline számolt be róla, hogy forrásai szerint hamarosan lezárulhat Ben Affleck utódlása, a Warner Bros. ugyanis kétfősre szűkítette a lehetséges befutók számát a következő Batman szerepére. A magazin úgy tudja, az egyik potenciális jelölt Robert Pattinson, az Alkonyat-széria sztárja, aki az elmúlt években inkább független filmekben volt csak látható. A másik lehetséges választás pedig az új X-Men-sorozatban Bestiát alakító Nicholas Hoult.

A magazin információi szerint jelenleg Pattinson az esélyesebb a The Batman főszerepére, de abszolút nem tűnik még lefutottnak a dolog. A The Hollywood Reporter annyival egészítette ki a hírt, hogy tudomásuk szerint az utolsó pillanatig esélyes volt még Armie Hammer és Aaron Taylor-Johnson is.

A végül Ben Affleck nélkül készülő következő Batman-mozi, a The Batman egy noir hangulatú, inkább Batman nyomozós oldalát kidomborító történet lesz, amit Matt Reeves, az új Majmok bolygója-sorozat rendezője dirigál majd.

62.
62.
JackBauer7
Az álla amúgy pont olyan szögletes, mint a képregény batman-nek. Maszkban nem lesz az gáz, csak nem vegye majd le... :D
61.
61.
manderel
Nálam Logan Marshall Green lenne a befutó.
60.
60.
Fata Morgana
Megnéztem a többi lehetséges jelöltet, mivel a cikk szerint még nem biztos a dolog, alkatilag Aaron Taylor-Johnson-t tudnám elképzelni a szerepre.
56.
56.
frankdelgado
#55: El lehet hálivúdban téblábolni, meg a maradék alkonyat rajongót is bevonzza, de azért Batmannel kicsit biztosabbra mennék. Amúgy a f@sz tudja. Di. Capriot is fikázták nyálas karakterei miatt, de hogy "kigyúrta" magát. Mindazonáltal ennek a ptiszonnak olyan feje van, ami vonzza a baseball ütőt.
55.
55.
B-Shaggy
A Twilight óta ugyanazt toljam, mint a Harry Potter utáni Radcliffe, próbál minél több különböző szerepet szerezni, hogy bebizonyítsa, hogy nem csak tinilányoknak való filmben tud szerepelni. Én nem nagyon néztem rá ezekre a filmekre, de elvileg elég jó a faszi.
Profi casting agenteket győzött meg, akik nyilván tudták, hogy mekkora botrány lesz abból, ha ezt bejelentik, és ennek ellenére felvették, szóval elég jónak kellett lennie. Vagy a castingosok szarok, ez meg majd kiderül.
54.
54.
frankdelgado
#52: Na ez az ovodás szintű hozzászolás nem passzol egy megmondóemberhez...
53.
53.
KőbányaKispest
Pattison, mint Batman. Uram atyám.
52.
52.
delphijos
#45: Amilyen "érett" kommentjeid vannak az a sírdogálós kis ...cs pont hogy inkább te vagy....
51.
51.
ABorealis27
Ha egyszer beskatulyáztak egy színészt, nem egyszerű kitörni belőle, de a srác próbálkozott, méghozzá elég jól. Komoly színészi munkát igénylő művészfilmes beütésű drámákkal, mindenféle stílusban: Good Time (Jólét), ahol proli bűnőzőt alakít, akinek a testvérét lecsukták és ki akarja hozni, High Life, ami egy eléggé elvont sci-fi dráma vagy a Mad Maxre hajazó Országúti bosszú (The Rover) Guy Pearce oldalán. Ezek a filmek nem a kulavúdi futószalagról jöttek le. Aki akarja, nézze meg őket, világosabb képet fog kapni Pattinsonról, mint színészről/karakterről illetve, hogy a kislányok kedvenc vámpírjának nem csak a hideg sármőr oldala (vagy mi a francnak nevezzem) létezik, mert ezek a filmek mindenről szólnak csak arról nem.
50.
50.
godach
#46: Szerintem is. Amikor először olvastam, felnevettem.
Aztán ráböktem valami borostás, komolyabb képre és azt mondtam, sima ügy. Jöhet
49.
49.
Fata Morgana
Így elcseszni a Batman-t ezzel a műmajommal pff....
48.
48.
frankdelgado
#46: Látom ki van otthon poszterolva rendesen a patiszon gyerek. Ha lehet a kedvenc fürdőgatyás képedet ne rakd ide fel.....
47.
47.
Max3000
#46: Rendben,egyelőre adok hitelt a szavaidnak és betudom annak,hogy holdudvar hatás áldozata vagyok a sráccal kapcsolatban.Egyébként A legszarabb Batman Szerintem Clooney volt.Affleck nem lett volna rossz,csak ott az egész forgatókönyvet leokádták amiben Batman volt.
46.
46.
Heldengeist
#43: Mégis arra arra tereled. Először általánosságban kijelented, hogy soha nem lesz jó mindenki bármilyen szerepre, amivel még lehet is egyet érteni, aztán meg kijelented,, hogy Parkinson nem lesz jó Batmannek, mert... 20 évesen nem volt olyan kisugárzása köcsögvámpírként?

Mert erre azért már rá lehet fogni, hogy Bruce Wayne:
https://media.gq.com/photos/59adf6cf7246eb56980ac1e5/master/w_800/robert-pattinson-shaved-head.jpg
Szerintem sokkal inkább, mint Bale-en kívül az elmúlt 30 év bármelyik színészére, akire rábízták a szerepet.
45.
45.
frankdelgado
Azoknak a punciknak, Akik az alkonyat filmeken sirdogáltak, biztos be fog jönni. És mi nem igazolja ezt jobban, mint h az itteni puncik már rá is cuppantak...
44.
44.
Aanash
A film noir-hangulatú lesz ami kb a sötétebb fekete-fehér képi világot jelenti.
És ezeket a bűnügyi filmeknél használták előszeretettel.
Pl a Sin City volt ilyen.
Továbbá Batman nyomozósabb oldalát fogja erősíteni a sztori és itt kérdésessé válik hogy akkor mennyit lesz Batman a jelmezében.
Ha ezeket nézem akkor a vámpir srác akár még jó is lehet. Szerintem inkább krimi vagy hasonló lesz a film mintsem akció.
43.
43.
Max3000
#38: Tényleg nem úgy akarom terelni a témát,hogy feltétlen nekem legyen igazam,de ha valaki akárhogy fejlődik és lép ki a saját komfortzónájából akkor sem azt jelenti,hogy xy szerep neki való és Pattinsonnak tényleg nem a denevérjelmez való amit már taglaltam miért.Ha felveheti,akkor gyakorlatilag mindenki....
42.
42.
Max3000
#39: Akkor nem vágod.Ez van....
41.
41.
t0mchee
Hát.... legalább a csajok befognak ülni rá x"D
40.
40.
Aanash
Tök mindegy ki szerint milyen színész a Pattinson. Nem mi fogjuk eldönteni milyen szerepet fog kapni.
A készülő Batman film stílusát, történetét, karaktereit meg úgy mindent is nézni kell, hogy úgy ki illene oda be.
39.
39.
delphijos
#35: "Már ne haragudj,de Pattinson-nak nem Hannibal Lechter féle szerepei voltak.Ha te nem tudod besorolni egy személyiségtípusba a srácot az ne az én problémám legyen már kérlek."

Én itt befejeztem, mert egyszerűen nem vágom hogy hogy lehet valakit egy SZEREP alapján besorolni egy "személyiségtípusba". Tom Hank mindenfélét játszott. Akkor milyen tipus ? Vagy Affleck a Hull a hó telizsák alapján ? Cristopher Reeve-nek 4 fostalicska szerepe volt a Superman elött... Őt milyen tipusba soroltad volna ? Ugye neked már a 3 sorozatepzód meg a mellék-mellék szereplő után kijött volna a "karizmája". ( Főleg Charlton Heston mellett ) Hagyjuk már ezt...
38.
38.
Heldengeist
#37: Nem csinálunk úgy, mintha mindenki jó lenne egy szerepre, de azért, mert egy színész 10-15 éve a pályája elején játszott egy szar karaktert egy menthetetlen filmben, még nem lehet kijelenteni, hogy soha nem fog felnőni más szerepekhez. Ma már nem az a karakterű színész, aki akkor volt. Pitt is 94-ben még ő is homár vámpírt játszott Tom Criuse-zal, 99-ben meg lenyomta Tyler Durdent a Harcosok Klubjában. Két gyökeresen más karakterű szerep.

Ezt tényleg nehéz volt Batman-ként elképzelni:
https://pmcvariety.files.wordpress.com/2017/07/robert-pattinson-twilight.jpg?w=1000&h=563&crop=1

De ezt már sokkal könnyebb:
https://images.amcnetworks.com/bbcamerica.com/wp-content/uploads/2015/08/robertpattinson.jpg
https://i.pinimg.com/736x/17/81/08/17810897fa55576ed575b304461d3b81.jpg
https://thinkingofrob.files.wordpress.com/2016/12/thr2.jpg
37.
37.
Max3000
#34: Én is őszintén megmondom,hogy nem néztem volna ki Ledgerből anno,hogy mekkora "tartalék" van benne....De egyet azért árulj már el kérlek....Ez akkor érv arra,hogy Batman-t bárki eljátszhatja?
36.
36.
manderel
#34: Én is hasonlóan látom. Sokkal több potenciál van benne erre a szerepre, mint Affleckben volt.
35.
35.
Max3000
#33: Már ne haragudj,de Pattinson-nak nem Hannibal Lechter féle szerepei voltak.Ha te nem tudod besorolni egy személyiségtípusba a srácot az ne az én problémám legyen már kérlek.Mondjuk,ha Jack Nicholson-t kérnéd,hogy soroljam be mondjuk a ragyogás című filmje után,tényleg tanácstalan lennék.....

Egyébként tényleg ne csináljunk már úgy,mintha végülis mindenki jó lenne minden szerepre,mert akkor én kérek elnézést.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...