Robert Pattinson lesz az új Batman?

A Deadline értesülései szerint a Warner Bros. hamarosan megtalálhatja Ben Affleck utódját. A választási folyamat a végéhez közeledik, már csak két potenciális befutó van. Az egyik Robert Pattinson, a másik pedig Nicholas Hoult.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#62
Az álla amúgy pont olyan szögletes, mint a képregény batman-nek. Maszkban nem lesz az gáz, csak nem vegye majd le... :D
#61
Nálam Logan Marshall Green lenne a befutó.
#60
Megnéztem a többi lehetséges jelöltet, mivel a cikk szerint még nem biztos a dolog, alkatilag Aaron Taylor-Johnson-t tudnám elképzelni a szerepre.
#56
#55: El lehet hálivúdban téblábolni, meg a maradék alkonyat rajongót is bevonzza, de azért Batmannel kicsit biztosabbra mennék. Amúgy a f@sz tudja. Di. Capriot is fikázták nyálas karakterei miatt, de hogy "kigyúrta" magát. Mindazonáltal ennek a ptiszonnak olyan feje van, ami vonzza a baseball ütőt.
#55
A Twilight óta ugyanazt toljam, mint a Harry Potter utáni Radcliffe, próbál minél több különböző szerepet szerezni, hogy bebizonyítsa, hogy nem csak tinilányoknak való filmben tud szerepelni. Én nem nagyon néztem rá ezekre a filmekre, de elvileg elég jó a faszi.
Profi casting agenteket győzött meg, akik nyilván tudták, hogy mekkora botrány lesz abból, ha ezt bejelentik, és ennek ellenére felvették, szóval elég jónak kellett lennie. Vagy a castingosok szarok, ez meg majd kiderül.
#54
#52: Na ez az ovodás szintű hozzászolás nem passzol egy megmondóemberhez...
#53
Pattison, mint Batman. Uram atyám.
#52
#45: Amilyen "érett" kommentjeid vannak az a sírdogálós kis ...cs pont hogy inkább te vagy....
#51
Ha egyszer beskatulyáztak egy színészt, nem egyszerű kitörni belőle, de a srác próbálkozott, méghozzá elég jól. Komoly színészi munkát igénylő művészfilmes beütésű drámákkal, mindenféle stílusban: Good Time (Jólét), ahol proli bűnőzőt alakít, akinek a testvérét lecsukták és ki akarja hozni, High Life, ami egy eléggé elvont sci-fi dráma vagy a Mad Maxre hajazó Országúti bosszú (The Rover) Guy Pearce oldalán. Ezek a filmek nem a kulavúdi futószalagról jöttek le. Aki akarja, nézze meg őket, világosabb képet fog kapni Pattinsonról, mint színészről/karakterről illetve, hogy a kislányok kedvenc vámpírjának nem csak a hideg sármőr oldala (vagy mi a francnak nevezzem) létezik, mert ezek a filmek mindenről szólnak csak arról nem.
#50
#46: Szerintem is. Amikor először olvastam, felnevettem.
Aztán ráböktem valami borostás, komolyabb képre és azt mondtam, sima ügy. Jöhet
#49
Így elcseszni a Batman-t ezzel a műmajommal pff....
#48
#46: Látom ki van otthon poszterolva rendesen a patiszon gyerek. Ha lehet a kedvenc fürdőgatyás képedet ne rakd ide fel.....
#47
#46: Rendben,egyelőre adok hitelt a szavaidnak és betudom annak,hogy holdudvar hatás áldozata vagyok a sráccal kapcsolatban.Egyébként A legszarabb Batman Szerintem Clooney volt.Affleck nem lett volna rossz,csak ott az egész forgatókönyvet leokádták amiben Batman volt.
#46
#43: Mégis arra arra tereled. Először általánosságban kijelented, hogy soha nem lesz jó mindenki bármilyen szerepre, amivel még lehet is egyet érteni, aztán meg kijelented,, hogy Parkinson nem lesz jó Batmannek, mert... 20 évesen nem volt olyan kisugárzása köcsögvámpírként?

Mert erre azért már rá lehet fogni, hogy Bruce Wayne:
https://media.gq.com/photos/59adf6cf7246eb56980ac1e5/master/w_800/robert-pattinson-shaved-head.jpg
Szerintem sokkal inkább, mint Bale-en kívül az elmúlt 30 év bármelyik színészére, akire rábízták a szerepet.
#45
Azoknak a punciknak, Akik az alkonyat filmeken sirdogáltak, biztos be fog jönni. És mi nem igazolja ezt jobban, mint h az itteni puncik már rá is cuppantak...
#44
A film noir-hangulatú lesz ami kb a sötétebb fekete-fehér képi világot jelenti.
És ezeket a bűnügyi filmeknél használták előszeretettel.
Pl a Sin City volt ilyen.
Továbbá Batman nyomozósabb oldalát fogja erősíteni a sztori és itt kérdésessé válik hogy akkor mennyit lesz Batman a jelmezében.
Ha ezeket nézem akkor a vámpir srác akár még jó is lehet. Szerintem inkább krimi vagy hasonló lesz a film mintsem akció.
#43
#38: Tényleg nem úgy akarom terelni a témát,hogy feltétlen nekem legyen igazam,de ha valaki akárhogy fejlődik és lép ki a saját komfortzónájából akkor sem azt jelenti,hogy xy szerep neki való és Pattinsonnak tényleg nem a denevérjelmez való amit már taglaltam miért.Ha felveheti,akkor gyakorlatilag mindenki....