A Black Ops 5 lehet a 2020-as Call of Duty

Nem zajlott zökkenőmentesen a Sledgehammer és a Raven közös projektjeként készülő, 2020-as Call of Duty-játék fejlesztése. Az Activision átszervezte a fejlesztés menetét és ismét a Treyarchot állították a menet élére.
  • Írta: szlav

Kommentek

#15
#14: Amúgy kiegészítésként, a 2-es tényleg gáz, mert tapasztalat, hogy novemberben vettem meg, de március 22-én indítottam el utoljára, mára letöröltem :-D Tényleg ennyi idő alatt unja meg az ember, kár is volt megvenni, utólag megbántam. Az utolsó rész amit évekig nyomtunk, legalább 2-ig az az MW2 volt. de mondjuk közben már életkor ügyileg is változtam...a mostani kicsiknek biztos frankó minden.
#14
#10: 1. Elég baj, hogy ERRE a codra van igény, nem egy minőségi alkotásra
2. Szerintem ennek gáznak kéne inkább lennie, hogy pár hónap alatt megunja mindenki és venni kell a következőt. Más játékoknál éveket lehet tolni, itt meg már csak a cheaterek maradnak a végére...
3. Maradhatna ugyanez a mindnekinek kellő hulladék, csak legalább SZÉP, NEXT GEN grafikával, mennyivel jobb lenne már? Nekem legalábbis bejönne, normális kinézettel.
5. BO4-ben meg a mozgás visszament egy korábbira, mert senki se szerette már a falon futkosás művészetét, és szerintem nincs semmi újíatás benne csak mások a képességek meg a pályák néha.
#13
#12: Akkor te is sötét vagy mert te is szoktál játszani bármivel ami neked tetszik....Senki sem egyforma akinek tetszenek a codok veszik amit te szarozol lehet más meg csak ezzel játszik és több ezer multi órát beleöl.
#11
#10: *unta
#10
1.jön mindig cod, mert...VAN RÁ IGÉNY.
2. Azért jön évente mert kb addigra unka meg a többség az aktuális részt és venné a következőt.
3. Nem kehet radikalisat változtatni évente mert túlságosan is osszezavarodik a jatekostabor,nem tud bizni benne es nem biztos hogy megvedzi a következő részt. Tetszik nem tetszik aki codot vesz nagyjából tudja mire szamithat. Mig egy battlefieldnel ez nem mondható el. Azt akkor megy a pislogas jogy alig fogy 2het utan.
4. Jellegzetes a cod árkád stílusa. Akik azt toljak evekig battlefieldet nem szoknak már meg egykönnyen.
5.méghogy nincs változás. Vess össze 3ev különbséggel két ranfom részt. Fapadosnak tűnik. Minden evben jön vmi plusz. Év közben is kapja a bővítést. Egy mw remaster már szörnyen ósdi. Aw-ben a mozgas szintén fapados mert az IW-ben már tökélyre forrt.
#9
#6: Van logikam, nyilvan minden evben nyereseges a cod, minek ujitani, de magukhoz kepest ugy remlik h csokkent a bevetel. Igazabol nem ugy kene ujitaniuk, hogy minden kuka, de azert ennyi ev alatt nincs egy next gen uj motor az azert rohej. Az meg az elvakult cod fanoknak is bejonne, talan meg jobban vennek masok is.
#8
#7: Csak azt nem nézed,hogy teljesen mindegy maga a játék mennyire fapados vagy mennyire modern,akkor is akadnak sok jó játékosok akik addig cumiztatnak még nem reped meg a tarkód.Single részhez meg csak annyit,(bár nem az összes résszel toltam) legnehezebb fokozaton megnézném milyen sikerélményed lenne...
#7
Szerintem a cod annyira fapados hogy még a magamfajta nagyon bénának is van sikere benne. Az meg elég jó érv a buksza nyitáshoz.
Amiben mindig lenyomnak valakit azzal nem játszik mert nincs benne sikere.
A cod ezzel tisztába van azért olyan amilyen.
Így is van pénz. Akkor meg minek fejlődjön.
Megadja a sikert ezért kedvence olyan sok játékosnak.
#4
#2: Teljesen egyetertek de ok sajna ezt nem ertik, inkabb csinalnak uj bo5-ot meg mw4-et, mintsem egy igazi uj motorral ellatott next gen codot. Szanalom, ennyi penzbol pedig siman meg lehetne ujitani a szeriat, akar egy ujat inditva.
#3
#2: Visszasirom én is a cod, cod uo, de még a cod 2-t is.
#2
Ezt az egész Black Ops szériát kellene már kivágni a francba. Az első rész nálam etalon volt, azóta csak folyamatosan építik lefelé. Felejtsék el a Black Ops-ot, és minden más címet, amiben szerepel a Warfare szó, és dobjanak össze valamilyen új részt az next gen konzolokra, amiben megvan az a játék élmény, mint a 2000-es években volt a játékaikban.