WoW Classic - ez bizony feature, nem bug!

Javában zajlik a World of Warcraft Classic bétája, amely során a játékosok becsületesen jelentik az itt-ott fellelhető bugokat. Ezek zöme azonban nem hiba, hiszen pont ilyen volt a játék annak idején is.

Egy egészen humoros listát osztott meg a Blizzard a játékosaival, miután azok sorra jelentették az olyan hibákat, amelyek valójában a klasszikus World of Warcraft különös sajátosságai. Természetes, hogy lassan 15 év után elfelejti az ember az ilyesmit, de ahogy azt a bejegyzés is taglalja, sok ilyen furcsaság egyszerűen az 1.12-es élet velejárója. Ez bizony egy olyan kor volt, ahol a taurenek hitboxa és közelharci távolsága nagyobb volt a többi fajhoz képest, a földön ülve nem aktiválódott néhány passzív effekt és a küldetések követése sem úgy zajlott, mint mostanában.

Amikor tehát a Blizzard azt ígérte, hogy hűen újjáépítik a World of Warcraft eredeti élményét, akkor nem vicceltek - szinte a program összes fura dolgát visszakapjuk, még akkor is, ha az már annak idején is bugnak számított. A béta folyamán persze valódi hibák is akadnak jócskán - elvégre pontosan emiatt fut a tesztelés. Ezeken a valódi patch note-ok oldalán futhatunk át.

6 komment - szólj hozzá!