WoW Classic - ez bizony feature, nem bug!

Javában zajlik a World of Warcraft Classic bétája, amely során a játékosok becsületesen jelentik az itt-ott fellelhető bugokat. Ezek zöme azonban nem hiba, hiszen pont ilyen volt a játék annak idején is.
  • Írta: szlav

Kommentek

#6
Ez a játék addig kötött le anno, ameddig elértem (többedjére) a max szintet. Tudom, hogy sokak számára a játék attól a ponttól kezdődött a raidelésekkel stb. de én pont onnantól untam meg.

Felfejlődni a legfelsőbb szintekre volt maga a kaland számomra...utána, hogy milyen csilli villi szettjeim lesznek vagy milyen bossokat ölünk le 30-40-en az már uncsi volt. Soha nem sírom vissza, hogy sokszor várni kellett órákat egy raidre.

Szép emlékeket örzök a játékról, de szép volt jó volt ennyi volt. Többet soha nem venném elő, még nosztalgiázni sem, nem hogy újra fizessek érte s grindoljak heteken keresztül.
#5
Maradok a jelenleginél, még azokat se próbáltam ki10 év szünet után, valsz nem is fogom mind látni
#3
Sziasztok!

Ha már ti sem bírtok várni, létrehoztam egy Discordot a közelgő WoW Classichoz.
Szeretnénk minnél több magyar játékost, guildeket összegyűjteni és ráhangolódni a hamarosan érkező nyitásra.

Magyar WoW Classic Közösség Discord: https://discord.gg/C9jkzVG

Várunk mindenkit szeretettel!
#2
Én játszottam vele sokat és nem értem most miért játszanék. Még a legújabb verzió sem elég modern nemhogy a régi. Pedig szeretem s retro dolgokat. Viszont örülök másnak tetszik. Jó játékot! :)
#1
Szerintem csak az érti, hogy ez milyen jópofa dolog, aki anno évekig játszott vele. Kompletten az élményt kapod :)