A Minecraft lehet minden idők legnépszerűbb játéka

  • Írta: szlav
  • 2019. május 19.
  • Biznisz
Link másolása
Nehéz megbecsülni, hogy pontosan mennyi példányt adtak el a Tetrisből, de sokan 170 millióra saccolják a számot. Ha ez igaz, akkor a Minecraft a maga 176 milliójával minden idők legkapósabb játéka lehet.

Izgalmas heteket tudhat maga mögött a Minecraft. Nemrégiben megérkezett a Village & Pillage frissítés, a játék pre-alpha változatát pedig már a böngészőnkben is kipróbálhatjuk, ráadásul teljesen ingyenesen. A napokban pedig tízéves lett a franchise, amit egy vadiúj AR-játékkal, a Minecraft Earth bejelentésével ünnepeltek meg a Microsoftnál.

A jókedvre azonban van még egyéb okuk is, hiszen ahogy azt a jubileum kapcsán meg is említették, a Minecraft átlépte a 176 millió eladott példányszámot. Az adat természetesen minden platformra, az összes megvásárolható példányra vonatkozik, beleértve a mobilos Pocket Editiont is.

És hogy miért ennyire érdekes ez az adat? Könnyen meglehet, hogy ezzel a Minecraft lett minden idők legnagyobb példányszámban eladott játéka, megelőzve a Tetrist is. Bizony, az egyik kockás játék helyett egy másik kerülhet a trónra, hiszen - míg a pontos adatot lehetetlen lenne megsaccolni - sokan 170 millióra lövik be a Tetris eladási adatait. (Néhányan egészen 400 millió környékére tippelnék az adatot, amit persze egyhamar senki nem döntene meg.)

Bárhogy is legyen, a Minecraft mindenképp bebetonozta magát a csúcs közelébe, amelyet legfeljebb csak a GTA V tud valamelyest megkörnyékezni a maga 110 milliójával.

5.
5.
Ooorky
3000ft volt most Switch-re, unalomüzőnek tökéletes.
2.
2.
GAMEROD
Hangulatos játék, persze csak moddolva.
1.
1.
carbon based
autofelláció level 9999 -Volt pénzünk megvenni.... jövőre tönkre is tesszük
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...