Rainbow Six: Siege - bemutatkozott az új szezon

  • Írta: Shifty
  • 2019. május 20.
  • Letöltés
Link másolása
A Pro League hétvégén tartott döntőjében hivatalosan is bemutatkozott a Rainbow Six: Siege következő szezonja, az Operation Phantom Sight, ami a sok-sok újdonság mellett két új operátort is felvonultat majd.

Ahogy arról beszámoltunk, két új operátorral bővül majd ki a Rainbow Six: Siege felhozatala. A védők oldalát Warden színesíti, aki szemüvegének köszönhetően átlát a füstön, és nem hat rá a villanógránát sem. Fegyverek közül választhatja majd az MPX SMG-t, az M590A1 shotgunt, illetve az SMG-12 és a P-10C pisztoly is a fegyvertára kínálatát ékesíti.

Nokk a támadók oldalán lesz elérhető, és álcázó berendezésének köszönhetően láthatatlanná tud válni a kamerák előtt, továbbá lépései is elhalkulnak, így meglepetésszerűen tud majd bárkire lecsapni. Ő az FMG 9-es SMG-t és az SIX12 shotgunt viheti magával, a csendes gyilkolásokban pedig a hangtompítós Desert Eagle és az 5.7 USG áll rendelkezésére.

A Ubisoft emellett átdolgozza a Kafe Dostoyevskyt, így mindegyik szint kap majd egy kis átalakítást; kapunk új szobákat, míg másokat több részre szabdaltak vagy kibővítettek. Továbbá kapunk egy új bombsite-ot is, ami azt jelenti, hogy mostantól a Pillar Roomot és a Reading Roomot is védenünk kell.

Végezetül pedig kapunk kisebb finomhangolásokat a Store-ban, megújul a pick-ban-rendszer, illetve Lesion kap egy pofás elit szettet.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...