E3 2019: Izgalmas lesz a Microsoft konferenciája?

Már csak hetek vannak hátra az idei E3 rajtjáig, és ahogy az lenni szokott, a következő hetekben a pletykák is megszaporodnak. A NeoGAF fórumán most egy masszív Microsoft-bejegyzés jelent meg.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#28
Mindig ezzel jonnek, hogy 'jajj, most aztan egetrengeto konfot fogunk bemutatni' ehhez kepest pofaraeses a vege, szoval en szkeptikus vagyok.

Ezek kozul csak a Fable, Halo Infinite erdekel meg talan a NT uj jateka ( Hellblade 2 jobb lett volna pedig, nem pedig egy lovoldozos baromsag), GeoW 5.
#27
#22: Akkor gyerunk bepotolni! Zsenialis jatek minden szempontbol, nekem hatalmas elmeny volt anno. Kb 5x vegigvittem. 3. sajnos alig kozeliti meg, irtozatosan le lett butitva az egesz.
#26
#25: Sajnos pc-s vagyok, így kimaradt a 2. rész. De fel nem fogom hogy miért pont a harmadikat adták ki pc-re, a második rész jobb kritikákat kapott, jobban fogyott, a rajongók jobban szerették, erre kiadják a leggyengébb Fablet. Sajnos rettentően nehéz dolguk van a Forzásoknak. El kell találniuk a mesébe illő dizájnt, a mesébe illő zenét, a színes színvilágot, és az öregedést sem kellen elfelejteni. Nagyon tartok attól hogy ez nekik nem fog menni.
#25
#22: Legjobb Fable epizód pedig. A 3. részt a 2. után hatalmas arconköpésként éltem meg. Nem volt rossz, de a 2 után kurva gyenge és kevés volt...
#23
#22: A 2 egész jó lett és most kapott nemrég felpimpelt grafikát
#22
#20: A 2. rész nekem kimaradt, de a harmadik sajnos nem volt több egy közepesen jó akció játéknál.
#21
#19: Én is űgy gondoltam...
#18
#17: Lelépett a nagy mester ha lesz Fable az már csak a név szerint lesz az. Amúgy tényleg érdekes lehet az idei nem csak az új gépek miatt.
#17
A Ninja Theory új játékában hatalmasat csalódtam, de ettől az E3-tól leginkább egy új Fablet várok el.
#15
#14: Kérdés hogy mennyire fognak vagy akarnak egyáltalán beleszólni mivel már egy ideje csesztetik a Huaweit ugyebár ezért lehetséges hogy készültek már valamivel. A mobil részlegen meg hiába van b terv ez így nagyon nem lelkesítő már felhasználóként sajnos.
#14
#13: Kína megtilthatna az USA számára a ritkaföldfémek vásárlását kínai forrásból, esetleg az iphone-okhoz szükséges alkatrészekre vethetne ki export tilalmat. A nyugati világban gyakorlatilag leállna a chipgyártás es az amerikaiak iphone-t is csak kinai belpiacra gyárthatna.
#13
#12: Igen és szerinted hogyan? Ez így erről a mobilos oldalról elég egyoldalúan lehangoló még ha valójában nem is erről szól a háttérben ez a ledarálós megnyílvánulás.
#12
#11: Majd amikor Kína is megszívatja az usat trámp apó visszavesz az arcából
#11
Tuti izgalmas lesz de most ez a Huawei mizéria nem semmi ami kialakult.
#10
Erős E3-ja lesz az Xbox-nak az biztos.Lehet mondani,hogy megint a Gears/Forza/Halo szent hármassal jönnek,de mellé most lesz 5 vagonnyi extra hír. Szerintem 1-2 Studiot biztos,hogy felvásároltak azóta,szóval erre tuti lehet számítani,de a PlatinumGames-t,én már most kihúznám a listáról(nagyon jól elvannak a Nintendo-val)
#9
#8: Ez így van. A 300ft-os havi game passot senki nem veheti el a MS-tól :)