A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amellett, hogy a mozikban végre megcsodálhatjuk a kékre festett Will Smith alakítását az élőszereplős Aladdinban, még más izgalmak is várnak ránk a héten. Jön a Team Sonic Racing és a S.W.I.N.E. HD Remaster is!

Kommentek

#22
#21: Tudom, azért is írtam, hogy "ilyen jellegű", és itt is inkább a mangát idéző látványvilágra/stílusra értettem.
#20
#18: Tudom, néztem róla gameplayeket. Nekem az utolsó ilyen jellegű játék a Naruto volt ami lekötött, de nem vittem végig, hamar kiábrándulok az ilyenekből. Ahogy múltkor mondtad, én inkább a realisztikusabb témákat kedvelem, ezért furcsán is nézek az olyanokra akik ezekre gerjednek, de azért halkan megsúgom, tisztelem is őket, amiért látják bennük azt a pluszt, amit én képtelen vagyok.
#19
#16: Nem volt hozzá szerencsém, de elhiszem, hogy jó. :)
#17
#15: Ja, azt csak a mai felfogásban készült játékok miatt írtam. Tudod amikben mész, darálsz, ilyesmi. :)
#14
#12: Miért is?
#13
#7: Mindenhol azt olvastam, hogy gyenge a 3. rész, de akkor miért azt remaster-elték?
#11
#10: Elég elvont. De te aztán jól kilehetsz égve a játékiparból ha ilyenekkel játszol. No offenz, csak mondom. :)
#9
#8: Inkább nem mondok semmit. :)
#7
#6: Hát a 3. rész rém gyenge. Csak azért jobb az első AC-nél, mert áramvonalasabb az irányítás, meg leheletnyit érdekesebb a sztori, főképp a jelenszál, de ha ezek nem lennének benne, simán a legbóvlibb AC-k között emlegetném. Amúgy csatlakozva a többiekhez, messze a Black Flag volt nálam is a kedvenc, ami az egyeduralkodó AC2-t taszította le nálam a trónról. Azóta meg úgy változott nálam a sorrend, hogy holtversenyben Black Flag/Odyssey a kedvenc, AC2 a 2. Origins 3., a többi meg nem érdekes ezt követően már. Odyssey meg tök jó, a világ kurva jó, de a fő karakterek unalmasak, amivel szemben az AC4 féle Edward Kenway pl egyik favorit AC karakterem :)
#6
Még a hivatalos Nintendo oldalon is 5/10-et kapott a játék, ezzel megoldódott a dolog.
Összecsapott port, még az eredetinél is rosszabb grafikával, 20 fps körüli szarakodással, akadozó hanggal...
Ezt így nem tudom miért kellett kiadni.
#5
#2: Fura, mert nekem a 2. rész után torony magasan a kalózos a kedvenc, és csak utána jön bármi más. :-) Sőt. Nálam a Brotherhood és a Revelations is megelőzi az Originst és az Odyssey-t is, pedig ez a két epizód is remek lett.
#4
#1: Nem volt dolgom még az Odyssey-hez, de biztos vagyok benne, hogy az ACIII jobban fog hasonlítani a Black Flag-hez, mint a legújabbhoz. Az első részt megértem hogy hagytad, én is csak végigszenvedtem viszont szerintem ne adj pénzt a harmadikért, mert a 4.-nél sem adtál elég időt a játéknak. Nem fogott meg, ezzel nincs is gond, csak el kell akkor engedni mert ez bizony nem a te sorozatod akkor, ha nincs türelmed belemélyülni.
#3
#2: Érdekes mennyire eltér az ízlésünk egyes részekbe. Nekem pl pont a Black Flag volt, ami letaszította az addig trónon csücsülő AC második részét. Most az Unity/Rogue részeknél járok, de nekem a BF volt eddig a legjobb AC játék amivel játszottam, pedig nem rajongok a kalózos témáért és a karib környezetért sem.