Brit toplista: élre tört a Rage 2

Bár a fejlesztők öröme korántsem lehet határtalan. A Rage 2 eladásai ugyan elegendőek voltak ezúttal a toplista első helyére, ám az első részhez képest jócskán megcsappant az érdeklődés a játék iránt.

Kommentek

#17
#14: Oldman ma is jött frissítés D G 12 GB
#15
#11: Hello, a "városokba" tudsz gyorsutazni a map-en kijelölve F gomb segítségével.
#14
#13: Szia Oldman! De jó a Days Gone a hibáival együtt még úgyis hogy nem vagyok zombi/fertőzött mániás teljesen elvarázsolt a történet az egész játék stb. Sajnos az Apex Legends ami mostanában leköt mivel 2 haverom is jött mikrofonnal és így ezért nem izgat más egyenlőre. Nem tudom meddig lesz ez a veszélyes állapot hogy nem unom még de valahogy mindig akad új ismerős magyar srác akivel nyomjuk az értelmetlen futkározos csatát.
#12
Mi megvettük és teljesen azt kaptam, amit vártam. Bár a posztapokhoz képest, szerintem sokan vannak és az ellenfelek az út mellett céltáblák, mégis tetszik. Egy jó kis hent, de nem is számítottam másra. Sok mindent hozott a Mad Max-ből (amit imádtam) és azért fel lehet benne fedezni a Rage sok elemét is.
Szerintem, ez nem egy rossz játék. Aki akcióra, lövöldözésre és nem párbeszédekre való kattintásra vágyik, annak tökéletes.
Nemrég zongoráztam le az első részt újra és bár az sem egy rossz játék, szerintem kicsit túl van utólag hipeolva. Nem olyan forradalmi, kiemelkedő és egyedi az, mint ahogyan sokan emlékeznek rá (szerintem).
#9
#8: #8 még csak másfél óra van mögöttem, ez alapján nem akarok igazi véleményt alkotni. Csak nagyon elkeseredtem az első nekifutás után. Ha ez a játék 10 éve lett volna akkor imádtam volna. De ez most jött! Az hogy nem tudok kihajolni fedezékből, hogy az ellenfelek csak dísznek vannak hardon, és a környezet elnagyoltsága elkeserítő, teljesen elvette a kedvemet. Nagyon sok órám van a Prey-ben és az új wolfenstein játékokban is. Szeretem őket, ezért direkt nem néztem semmi videót vagy kedvcsinálót a rage2-ről. Én akartam felfedezni. Csak most úgy érzem hogy itt nincs mit látni..de meglátom 5-6 óra körül. Ha ott sem lesz jobb, akkor nem piszkálom tovább!
#8
#7: De legalább öszinte. Végigvitted vagy még annyira se játszható. Talán majd nyáron ha nem lesz semmi akkor használtan megnézem bár félbe hagytam a Days Gonet is a rohadt Apex miatt.
#7
Sajnos a magyar eladásokba én is beszálltam egy dobozossal, mert bolond voltam.
#6
#1: Egyszerű a válasz: Onnan kapnak adatokat. Máshonnan meg nem. Szóval azzal dolgoznak, ami van.
#4
#3: Anno az Anthem 75000 eladott példánnyal lett első, de a Mario Kart 8-at 2,5 éve nem lehetett kirobbantani a top 10-ből szal el lehet képzelni milyen komoly darabszámok vannak.

Btw.:
Itt elérhetőek mindenféle listák, sajnos a Gamestop döglődésével az amerikai frissítése leállt...

http://www.vgchartz.com/
#3
#2: Inkább azért mert ezen a listán eddig 99.5%-ban ami új game és "nagy ismert folytatás" vagy IP mindig első minden a megjelenés után. Szóval nem nehéz..

Ilyen listát digitálisba kéne kiadni dbszámmal ellátva,de hát az ilyen az büdös mert esetleg több hírérteke volna mint a dobozos szaroknak
#2
#1: Ez jogos felvetés. A játék szerintem inkább azért lett első helyes hogy a Days Gone lecsengett.
#1
Nem kötekedve kérdezem, hanem tényleg számomra nem egyértelmű, de valaki el tudja nekem magyarázni, hogy miért van ezen az oldalon kizárólag ”Brit toplistás” hír, amikor egy játék sikerességéről van szó? Mi közünk van ilyen téren nekünk a britekhez, hogy csak ő róluk lehet olvasni? Magyarországgal mi a helyzet? :) Vagy lehetne akár USA, mint nagy felvásárló piac, de tényleg érdekel, hogy miért van állandóan az, hogy: brit toplista, brit toplista…

Egyébként gratula a fejlesztőknek, ha tényleg ilyen sikerük lett a játékkal :)