A Sony megalapította a PlayStation Productionst

A Sony tegnap bejelentette, hogy megalapította a PlayStation Productionst, aminek az lesz a feladata, hogy a PlayStation ismertebb videojátékaiból készítsen majd sorozatokat és filmeket.
  • Írta: Shifty

Kommentek

#10
#8: A Tomb Raider filmek? A Max Payne? Mind emberiség ellen elkövetett bűncselekmény szerintem. Én nagyon szeretem a sony címeit, játékait. De egyáltalán nem tudok lelkesedni ezért a hírért. Még ha sorozat lenne... De akkor is. Szerintem sosem mernék egy Last of us-t még sorozatban sem megnézni. Akkor már inkább vonják be Kojimát és csináljanak valami elmebeteg Death Stranding sorozatot, vagy csináljanak valamit japós sorozatot a Ghost of Tsusima "világában", azokhoz nincs is fajta kötődés a szereplőkkel. Uncharted, TloU szóba se jöhet az eredeti színészek, illetve hangjuk nélkül.
#9
Kíváncsian várom, de persze fenntartásokkal is. A legtöbb Sony játék egyben egy jó film is. Jók a történetek, jól vannak megírva a karakterek, jók a színészi alakítások, stb. Viszont emellett még interaktívak is.
Szóval ha most ezekből film készül, azok valójában kevesebbek lesznek, mint a játék, mert valószínűleg ugyanolyan jók lesznek, de az interaktivitás eltűnik belőlük.

Tehát művészi szempontból nem látom túl nagy értelmét ennek. Anyagi szempontból annál inkább, mert egyrészt így bevonzhatnak olyanokat is a játékok világába, akiknek a film alapján tetszik meg egy téma, illetve a rajongói bázis általában egy biztos nézőtábort jelent.
#8
#3: Uwe bol miatt voltak csak szar adaptaciok. De hogy a kiadók ezt egy évtizedig nem vettek észre az a finom . A többi ami nem a keze alól jöttek se voltak meghatározók de legalább nezhetoek voltak
#7
A Sony név garancia a jó játékra. De egyáltalán nem garancia a jó filmre.
#6
#5
#4: Miről maradtam le volt R&C mozifilm?
#4
#3: A Ratchet and Clank filmes adaptációja nekem pl. már bejött, a játék ezzel szemben már nem annyira.
#3
Horizon, Bloodborne, Uncharted, God Of War... Lehetne sorolni melyik PS-címekből tudnék elképzelni egy jó filmet :) és talán végre a "fasza játék-szar film" átok is megtörne
#2
ShiftyModerátor
Jajj, még nagyon reggel van :) Köszi, javítom!
#1
Akkor "Sorozatokat és játékokat" helyett inkább "Sorozatokat és filmeket"