Tízmillió kópiánál jár a God of War

Lehetett sejteni, hogy Kratos megújult kalandja jól teljesített a kasszáknál, de most hivatalos eladási adattal is szolgálhatunk. A Sony bejelentette, hogy a God of Warból tavaly április óta 10 millió példány talált gazdára.
  • Írta: zoenn

Kommentek

#35
#31: Hát figyelj. Engem nem kapott el a Wither és God ofWar láz sem, de ettől még sosem minősítette se a játékot sem a rajongóit sem. Természetesen kap még esélyt mert a Bioshock, Gears of War és Mass Effect is kapott, amik azóta kedvencek, az elején meg hányni akartam tőlük :)
#30
#5: Ismerős az érzés. Nálam a FarCry Primal érte ezt el Ps-en és legutóbb a Days Gone. Ellenben pl egy HZD-t letettem 3 óra után és azóta sem érzem, hogy nekem folytatni kellene, de hát nem vagyunk egyformák.
(mondjuk a haverok szerint kevés időt adtam neki)
#29
Törölt felhasználó
#2: Nem tudom miért jó az neked, hogy nyilvánosan hülyét csinálsz magadból az interneten!?
#28
Abban teljesen egyetértek, hogy az utolsó boss fight kicsit csalódás volt, akkor lett volna buli, ha az óriás nem csak pályaelem, hanem a tényleges boss lett volna pl.

Amikor tudatosult bennem, hogy az volt az utolsó harc, akkor kicsit elkenődtem, jó volt az akció, de én is egy kicsit grandiózusabb lezárást vártam, de meg tudom emészteni ezt, mert minden egyéb megfogott, leszámítva a térképet, azt finoman szólva is utáltam, szépen néz ki, jól mutat, de írtó sokat szívtam azért, mert nem átlatható, pláne, amikor mentem már a platinára s kellett keresgélni a dolgokat, sokszor vak vágánya futottam, vagy zsákutcába mentem stb stb. mert a térképből nem tudtam tisztán kivenni, hogy most akkor, hogy is jutok el XY pontra.

De ezt a két negatív dolgot tudom csak felhozni a játéknak. Az ugrás hiánya zavart eleinte, de ahhoz hozzá lehetett szokni, de persze volt pár idegesítő helyzet, mert néha csak bambultam, hogy na most hova kéne menni/ugrani, mert nem jó fele néztem s nem jelent meg az ugrás ikon...plusz amikor láttam, hogy ott egy láda alattam 2 méterre és képtelen vagyok leugrani, hanem teljesen meg kell kerüljem a helyet, akkor is kicsit fusztrált, de ez már tényleg részletkérdés volt, ettől eltekintve nekem egy erős 9 ez a játék.

Vannak benne hiányosságok és olyan dolgok, amiket képtelenség lett volna megtudni, ha nem keresek rá neten, de na...ez még a belefér kategória.
#27
#26: Ez nem egy klasszikus értelemben vett folytatás. Sem stílusában, sem történetében, se hangulatában, se játékmenetben nem tartozik a régi szériához. Ez egy attól teljesen független, önálló kaland első fejezete. Nem illett volna hozzá a 4-es szám, mivel nem az ottani eseményeket viszi tovább, még csak utalás szintjén se kapunk semmi infót abból, mi is történt ott, mit okozott Kratos ottani döntése.
#26
#23: Akar kaphatott volna szamozast is. A jatekmenet meg a helyszin ugyan valtozott, attol meg folytatas.
#24
#23: Te egy zseni vagy :O
#22
#20: Hát így átfogó képed lehet a sorozatról :D Már értem, miért nem érted, hogy egyeseknek miért volt hiányérzete az új résszel kapcsolatban
#19
#17: Akkor orvosolnák, ha a visszajelzések alapján szükség lenne rá. De mivel a legutóbbi God of War volt a legsikeresebb a sorozatban, valószínűleg arra a következtetésre jutottak, hogy ez az irány a jó. A következőben lehet, hogy még több cinematic jelenet lesz.
#18
#17: Azt aláírom, hogy a kisebb, úgynevezett all-bossok terén fejlődniük kell a folytatásokra.
#16
#14: Nem gondoltam volna, hogy valaki még használja ezt a "ha filmet akarok nézni" érvet. :-D Nem beszólás végett mondom, csak ezek engem mindig megmosolyogtattak. Ez olyan, mint amikor valaki azzal érvel a feliratos filmek ellen, hogy "ha olvasni akarok, a kezembe veszek egy könyvet" vagy "a moziba filmet nézni járok és nem olvasni." :-D Plusz tény, hogy jó pár cutscene van a végső boss harcban, de azért 80%-ban bizony csépelés megy. Ráadásul ezekbe a cutscene részekbe is van beleszólásunk, amik szerintem hozzátesznek a hangulathoz. Azt még megértem, hogy valaki a Quantic Dream játékait azzal támadja, hogy inkább interaktív filmek, mint játékok, de sztem ami a God of War boss harcainál van, nem tartozik ebbe a kategóriába. De lehet csak engem nem zavart ez egyátalán, mert tátottam a számat rendszeresen. :-D Nálam torony magasan lett tavaly az év játéka, és a korábbi részek okozta érzelmi töltet és kötődés miatt, a 10/10-et se voltam rest megadni neki. És az újrázás után se éreztem, hogy lejjebb kellene faragnom belőle. Nagyon várom a folytatást, első napos vétel lesz az is.