Közel kétmillió példányban kelt el a World War Z

  • Írta: zoenn
  • 2019. május 21.
  • Biznisz
Link másolása
A mai délután az eladási adatoké. A Saber Interactive zombis kooperatív címe remekül teljesített a kasszáknál, kicsit több, mint egy hónap alatt már majdnem kétmillió kópia fogyott a World War Z-ből. Van mire büszkének lenni.

A World War Z nem okozott csalódást. Habár nem alkotott maradandót a kooperatív shooterek műfajában, mégis a szívünkbe zártuk a hömpölygő zombihordákkal teli vérgőzös kalandot. Úgy látszik, a holt időszakban a játékosok is ki voltak éhezve egy jófajta zombis henteldére.

Így nem is lepődtünk meg azon, hogy kicsivel több, mint egy hónappal a premier után már a kétmilliós eladási mérföldkövet ostromolja az anyag. 

Csak a megjelenés hetében ment el egymillió kópia, három hét alatt pedig majdnem még egyszer ugyanennyi - jelentette be a Focus Home Interactive. A sikernek hála a frencsájzra szilárd alapként tekint a kiadó, így a jövőben rendszeres frissítések, eventek érkeznek hozzá, és mérget vehetünk rá, hogy egy második résszel is bepróbálkozik a cég. 

4.
4.
shatterhand
#1: Tessék. Volt róla hír. És lemezes eladásban
https://m.gamekapocs.hu/hir/62734/brit_toplista_elen_nyitott_a_vilagmeretu_zombiinvazio
3.
3.
DeKor
#2: Lehet, hogy az angolok komolyan vették Winston Churchill (állítólagos) szavait: "Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítottam."
2.
2.
Stranger
#1: Gondolom nem. Az is vicces volt amikor a PUBG 50milliós eladást súrolt, a top listákban pedig meg sem jelent. Lehetne sorolni.
1.
1.
DeKor
Ez a játék nem kapható dobozosan? Vagy csak a britek nem veszik? Mert itt hetek óta figyeljük a brit toplistát, és a World War Z még csak meg sem jelent rajta.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...