Ingyenes a The Sims 4 és a GRID 2

Plusz még egy ráadás, a Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. A címben szereplő életszimulátort az Originen zsákolhatjuk be, míg a Codemasters autóversenyét a Steamen - nehogy lemaradj róluk!

Az Electronic Arts díjnyertes életszimulátorát nem kell bemutatnunk senkinek, hiszen a mai napig milliók játszanak vele. Ha nem tudod, milyen élvezetes egy virtuális babaház üzemeltetése, akkor csapj le az Originen az ingyenes The Sims 4-re! Ha hozzáadod a könyvtáradhoz május 28-ig a játékot, akkor az örökké a tiéd marad. Amúgy az alapjátékról van szó, hozzá még tengernyi kiegészítő vásárolható meg opcionálisan.

A Codemasters is ingyen adja a GRID 2-t - talán azért, mert a minap jelentették be az autóverseny legújabb részét. Mindenesetre egy élvezetes arcade cuccról van szó, melyben izgalmas csatákat vívhatunk valós autószörnyekkel egy delejes karriermód és a multiplayer keretei között. A GRID 2 esetében már sietnünk kell, hiszen az ajánlat csak máig, azaz május 22-ig él a Steamen. 

Ha viszont egy latinos temperamentummal nyakon öntött akció-platformerre vágysz, akkor a Guacamelee! Super Turbo Championship Editiont ajánljuk a figyelmedbe, amit május 23-ig csaphatsz hozzá a steames könyvtáradhoz 100 százalék kedvezménnyel. 

23 komment - szólj hozzá!